Days at work

Days at work

Min utställning på Abecita Konstmuseum!

June 20th, 2017

Under juni, juli, augusti och september kan man se min utställning ”My Way” på vackra Abecita Konstmuseum i Borås! Inför utställningen så var jag tvungen att få till någon slags låda att transportera bilderna i. Eftersom de är utan ram och monterade på tun aluminium så var det viktigt att de inte skadades!
Sagt och gjort så byggde jag en transportlåda som senare hämtades upp för vidare transport till Abecita i Borås!
Under vernissagen var det ett litet ”artist talk” och det spelades även in en kort presentation av mig och min utställning.

  

 

 

Jag föreläser på Photoshop Day 2017 …

June 15th, 2017

Under Photoshop Day, som arrangeras av Batteri Kommunikation årligen, så kan ni i år bl.a. lyssna på på mig om hur jag arbetar med mina uppdrag. Den 12:e oktober i Göteborg och den 13:e oktober i Stockholm. Andra föreläsare är: Therese Larsson • Illustratör, Jann Lipka • Fotograf, Jenny Jacobsson • Fotograf, Tomas Holmqvist • Grafisk konsult

Läs mer på www.photoshopday.com

Otto Wallin, grym boxare i studion …

May 5th, 2017

Otto Wallin, WBA:s kontinentmästare i tungvikt, hälsade på i studion för att ta lite nya pressbilder åt en av hans sponsorer Kent Watch & Jewellery. Otroligt trevlig kille! Vi körde en hel del actionbilder med rök, men också några mer dressade bilder för andra tillfällen! Nu flyttar Otto till New York för att fortsätta sin träning och boxningskarriär ”over there”.


IMG_7435  Blogg_Otto_Wallin_KWJ_25344

A Choir of Ghosts i skogen …

April 6th, 2017

Plåta band är ju sjukt kul! Oftast är det bandet man har kontakt med och allt blir enkelt, snabbjobbat och okomplicerat! Me like!

Igår fotograferade jag ett band som heter A Choir of Ghosts, sjukt bra band för övrigt! Bilderna ska vara pressbilder framöver, bl.a. när de släpper sin nästa singel Woods den 14/4.

Idén var egentligen rätt enkel, plåta dem i skogen och gärna lite mystiskt utan att alltid visa dem helt. Jag stack ut i skogen för ett par dagar sedan och hade hittat ett ställe som skulle passa. Vi packade med oss grejerna och började traska iväg, det är inte jättelångt men det kändes betydligt längre nu när man gick med alla grejer! 🙂

Hade tänkt ha med mig rökmaskinen men för att slippa bära med mig elagregat mm så blev det ”Battlesmoke” rökfacklor istället.

Plåtningen gick kanon förutom att det visade sig vara ganska svårt att både springa med rökfacklor OCH fotografera samtidigt! 🙂 Som tur är kunde jag koppla upp min iPhone mot CaptureOne och trycka av medan jag sprang runt med röken! Man kan se mig springa förbi på en av bilderna! 😀

Jag tog några fler som inte är publicerade ännu, mer om dem senare!

 

Joakim Lundell, nya profilbilder

March 10th, 2017

Jockiboi, eller Joakim Lundell som han heter på riktigt och numera även använder som artistnamn, behövde nya press/profilbilder nu när hans låt Under Water släpps worldwide! Denna gång skulle det vara mindre ”trams” i bilderna, mer seriös artist-look. I sin musikvideo är han klädd i vitt och vi valde att köra så här också.

 

Corroded, singelomslag …

March 2nd, 2017

Mitt favoritband Corroded släpper snart sitt efterlängtade album, men innan dess släpptes det två singlar. Här är lite bilder från när jag gjorde det första!

Fall_of_a_Nation_2 Fall_of_a_Nation_1 Fall_of_a_Nation_cover_low

Permobil, lansering av ny stol …

February 28th, 2017

Tillsammans med Permobil har jag plåtat och filmat inför lanseringen av deras nya stol M3. Vi åkte ner till Belgien i en vecka och har även tagit bilder här i Sverige.

  

Black Jack Band!

February 24th, 2017

Black Jack är ett riktigt kul gäng som jag plåtat under många år. Nu har de bytt sångare och ville ha någon lite annorlunda och gärna lite rolig bild!

Jag hade lite idéer som vi kom överens om. Vi byggde upp en slags källar-rep-lokal i deras bussgarage och tog bilden. När vi ända var igång tog vi enskilda och gruppbilder som var lite mer traditionella också!

BJ5 BJ4 BJ3
BJ2 BJ1

Biltvätt …

February 15th, 2017

Genom reklambyrån Gullers fick jag i uppdrag att göra en snygg bild i … en biltvätt!! 😀 Det var Berners som ville slå ett slag för sin nya moderna tvätt. Om ni har varit in i en biltvätt någon gång så kanske ni vet att det inte direkt är en drömmiljö att få till något snyggt i men jag började ljussätta och testplåta och det såg faktiskt riktigt bra ut ganska direkt! Jag fick plasta in blixtarna eftersom det är rätt mycket vattenskvättande när tvätten drar igång!

Resultatet blev riktigt bra om jag går säga det själv! 🙂

Berners3 Berners4 Berners2

Profilbilder för BizMaker …

January 24th, 2017

Tillsammans med Gullers Grupp har jag tagit profilbilder till BizMaker. Under en dag ljussattes och fotograferas olika situationer runt om på deras kontor.

BizMaker3 BizMaker2 BizMaker1

« Previous Entries