Days at work

Days at work

Fantastiskt vernissage!!

September 24th, 2016

I torsdags var det vernissage på min utställning My Way på Hotel Diplomat i Stockholm! Det var en fantastisk dag & kväll! Över 200 gäster hade vi på vernissaget! Ett stort tack till alla inblandade och alla som låtit mig fotografera dem så att jag kunnat göra mina bilder!
Ett extra stort tack till Patricia/Agent Franke och Matias/ SPART Gallery!!

Tack till Stefan från SPART som såg till att det dokumenterades!

Lonna-26 Lonna-21 Lonna-10

Lonna-17 Franke Lonna-27

Lonna-2 Lonna-3 Lonna-33

 

 

Utställningfoldern är klar!

September 15th, 2016

Idag var jag och hämtade den broschyr som vi gjort till min utställning ”My Way”! Den innehåller samtliga bilder, lite bakombilder och text från/om varje fotografering!

IMG_5699 IMG_5698

Utställningsbilder på G!

September 14th, 2016

Sakta men säkert blir mina utställningsbilder klara! Alla bilder skrivs ut i 100 x 140cm, UV-lamineras och monteras på Dibondskiva. Ett stort tack till Åse på ProCenter/Scandinavian Photo som ser till att allt ser perfekt ut!

IMG_5589 IMG_5590 FullSizeRender1

Jag har en gallerist!

September 12th, 2016

Sedan någon månad finns jag representerad hos SPART Online Gallery for Photography!

spart_logo1*

Natur till Hotell!

Augusti 30th, 2016

Mina uppdrag kan se väldigt olika ut! Innan sommaren fick jag beställning på naturbilder på norrländsk skog som skulle pryda väggarna på Hotell Södra Berget. Så under några sensommareftermiddagar var jag ut och samlade på mig lite bilder. Här är två av dem som kommer att användas.

IMG_5592A IMG_5593A

Köttglass med Johan Jureskog!

Augusti 20th, 2016

Har gjort några nya portrait i min serie nu i sommar också, här plåtade jag köttkungen av Sverige: Johan Jureskog. Hade fixat dit en old school food truck som vi använde som en glassbil i bakgrunden, min kompis Per fick hoppa in som glassgubbe-statist. Hela idén var att ha Johan framför bilen hållandes två stora strutar med köttfärs! Lite som glass fast kött 😀
Johan var grym, agerade utan några bekymmer eller hämningar! Precis som det ska vara!

Den här bilden kommer att bli grym när den är klar!

  

  

Linda Lampenius …

Augusti 20th, 2016

Häromdagen var jag och fotograferade fantastiska Linda Lampenius till min utställning My Way. Vädret var lite kyligt men allt gick mycket bra! Jag hade en idé om att skapa en surrealistisk bild av Lindas mardröm, att hon står mitt på en gata med trasiga fioler överallt!
Nu vill man ju kanske inte slå sönder en massa fioler direkt, men som tur var fick jag tag i två redan spräckta och kasserade enklare fioler som vi kunde använda. Först fotograferade jag Linda med de två fiolerna, sedan gick Linda och värmde sig medan jag fotograferade samma fioler på olika positioner i bilden. Sedan lägger jag ihop alla fiolerna till en bild!

  

  

Trumpet och vidvinkel!

Augusti 8th, 2016

I slutet av juli plåtade jag omslagsbilder till trumpetaren Nils Jansons tredje album. Vi körde alla bilder i studion och en hel del svart vitt! Körde flera porträtt med 35mm på min PhaseOne XF, blev riktigt coola bilder! Plåtade även en serie bilder med Nils helt invirad i rep, mer om det senare!

Ser fram emot att få se när albumet är klart!

  

Nya bilder för Permobil …

Juli 22nd, 2016

I sommar har jag börjat med nya bilder för Permobils räkning, vi har varit ute en dag och fotograferat en av deras stolar och ska hinna med två dagar till innan hösten kommer!
Vädret kunde inte ha varit bättre! Fullt solsken och blå himmel, vi hann med 4-5 bilder innan det var dags att packa ihop!
Lyckades sätta knäet i en myrstack när jag stod och plåtade, tog ett tag innan jag märkte det 🙂

IMG_2607 IMG_2615 IMG_2628

Jockiboi & Jonna i studion …

Juni 11th, 2016

Plåtade pressbilder på Jockiboi & Jonna bl.a. åt Jockes singel. Otroligt trevligt gäng! Vi höll på rätt länge men det blev väldigt bra! Ska försöka få till att plåta Jocke & Jonna till mitt porträttprojekt också, bara tiden räcker till!

JB2 JB1 Jockiboi_7039

« Previous Entries