Days at work

Days at work

Nya bilder åt Sundsvalls Kommun

maj 26th, 2019

Jag har tagit en serie nya bilder åt Sundsvalls Kommun. En bild skulle illustrera att det måste vara stökigt innan det kan bli fint och syftade på alla väg- & ombyggnationer som sker i Sundsvall. Den tog vi i en hall där en man lagade mat eftersom lägenheten renoverades! 🙂
Två andra bilder tog vi i samma veva, en om stadskärnan och en om Sundsvalls som cykelstad. Bilden i stadskärnan tog vi mitt i stan, under lunchtid med ca 15-20 statister. Dessutom stod vi nästan mitt i bussgatan 😀

 

Porträtt på Permobils VD

mars 20th, 2019

Ibland är det ledningsgruppsbilder och ibland är det som idag, porträtt på VDn på Permobil.
Bilderna togs i miljö i deras anpassningsanläggning i Timrå. Som vanligt är det alltid tight om tid eftersom de ofta har ett väldigt späckat schema!
Jag åkte dit och vi riggade allt innan och testade på en kille som jobbade precis där vi skulle plåta. På så sätt tog själva fotograferingen bara 10 minuter!

Nya bilder åt Permobil

februari 26th, 2019

Vi åkte nyligen ner till Kista för att fotografera och filma en ny stol åt Permobil. Bilderna togs dels på ett lägenhetshotell och dels i en shoppinggalleria.
Filmen spelades in bl.a. i ett bageri och vid en bankomat. Ofta när jag jobbar åt Permobil filmar och fotograferar jag under samma uppdrag.

 

Porträtt till ICA Buffé

januari 22nd, 2019

Mitt i smällkalla vintern åkte jag upp till Sollefteå för att ta ett porträtt på skidåkaren Ebba Andersson till februarinumret av ICAs kundtidning Buffé. Ebba, som alla andra elitidrottare, hade ett superspäckat schema så det var kort om tid! Men efter lite flyttande av bord och omdukningar så fick vi bilden till slut!

Porträtt till artikel för Atea

december 15th, 2018

IT-konsultbolaget Atea har jag gjort en hel del jobb åt. Den här gången var det porträtt på Cecilia Mattfolk till en artikel om molnlösningar för Ateas kunder, artikeln skulle publiceras på deras webb.
Vi träffades på ett café i centrala Sundsvall för att ta bilderna! Alltid lika trevligt att få en kort inblick i andras arbete och lära sig nya saker!

Länk till artikeln:
https://www.atea.se/kommuner-till-molnet/jag-ser-att-molnet-ger-ett-okat-engagemang-i-kommuner/

Sundsvall Elnät

november 25th, 2018

Sundsvall Elnät skulle göra en satsning med sina ”Krafthjältar”, Bl.a. skulle de vara med på lite mässor och bussbaksidor!
plåtningen gjordes ute en ordentligt kall kväll i november!!

 

Nostalgirock med A.C.E

oktober 30th, 2018

A.C.E är ett gammalt rockband som var lokalt stora under 80-talet i Sundsvall. De har nu gjort en reunion för att bl.a. samla ihop pengar till välgörenhet!
Självklart behövdes en ny bandbild då det gått några år sedan sist! Vi plåtade bilden vid brofästet till Sundsvallsbron och jag tycker det blev rätt fett! 😀

Fotokonst åt fastighetsbolaget Np3

oktober 20th, 2018

När fastighetsbolaget Np3 skulle flytta till nya större lokaler så ville de ha lite fotokonst på väggarna. Det bestämdes att jag skulle få i uppdrag att fotografera deras olika byggnader och projekt och skapa tavlor av dessa till deras nya kontor.
Under ett antal dagar for jag runt till deras fastigheter och försökte hitta vinklar och bilder som skulle passa bra! Här är en testhängning av tavlorna digitalt!


Porträtt för SSGs kundtidning WE

oktober 15th, 2018

En av mina kunder, SSG, har en kundtidning som heter WE Magazine.
Här om dagen var det dags för några porträtt till nya numret! Här är det Erik Molin jag fotograferat under Sundsvallsbron.

Mannerz för Får Jag Lov

september 30th, 2018

Lite mer dansband! 🙂 Omslag för dansbandstidningen Får Jag Lov. Jag har plåtat ett antal omslag för den tidningen och nu var det dags igen.
Denna gång var det sångerskan i Mannerz. Några små snabba bilder till artikeln blåste vi av innan de for vidare utefter vägarna i Sverige!


« Previous Entries