Days at work

Days at work

Fogdö för Permobil …

May 25th, 2018

Jag har gjort flera filmer åt Permobil, nu senaste några stycken om deras produkt Smartdrive. De spelades in i Frankrike och Sverige. I Sverige var det ingen mindre än Thomas Fogdö som var framför kameran. Otroligt proffsig kille, det märks att han är van vid att föreläsa och prata! Intervjun gick hur bra som helst!
Vi både filmade och tog stillbilder.

Permobil Bordeaux …

April 30th, 2018

Två filmer och en hel drös stillbilder fick jag ihop under en vecka i Bordeaux för Permobils räkning! Otroligt trevliga killa som var med! Produkten var Permobils Smartdrive, en slags elmotor som man fäster på en vanlig manuell rullstol för att lättare ta sig fram och spara på axlar och armar!

Gynning Design, igen …

April 20th, 2018

Häromsistens plåtade jag ett gäng nya studiobilder för butiksskyltning på Carolina Gynning.

  

 

Kalla för Smile …

April 18th, 2018

Ännu en gång var det dags för fotografering åt Smile tandläkare, även denna gång med supertrevliga Charlotte Kalla!

Arrhult …

March 30th, 2018

Plåtade superdon Arrhult häromdagen för pressbilder och bilder till nya singeln. Vi började med lite studiobilder för att senare dra iväg till en bowlinghall där det också fanns en hel del arkadspel! Kändes riktigt bra och en av mina favoriter var de vi tog i bowlinghallen med blixt och sjukt lång exponering!

   

  

Permobil & dynor …

March 20th, 2018

Permobil har en fantastisk serie sittdynor också, vilka kan användas i en massa olika användningsområden, inte bara i deras stolar!
Vi plåtade lite produkt- och lifestylebilder som ska användas i reklam och information. Vi började och tog bilder på en slags inställningssituation där en användare får hjälp att ställa in och välja rätt. Sedan for vi vidare ner på ett café för att ta lite bilder på användande av dynorna i det dagliga livet!

Alltid lika kul att jobba med härliga människor!

  

Permobil i Norge …

January 30th, 2018

Var till Norge för att plåta vinterbilder på två olika Permobil-modeller i januari. Var osäker på om det skulle finnas nog med snö, meeen nog med snö var det!! 😀 Trots snö i obscena mängder gick det kanon, Vi plåtade med en fantastisk användare som verkligen gjorde ett toppjobb!

  

Box Whisky, exteriörer

January 25th, 2018

Jag gör en hel del bilder åt whiskytillverkaren Box Destilleri. Nu i vinter bad de mig att ta en ny exteriör med mycket snö! Jag kan intyga att denna vinter har haft en hel del av just den varan! 🙂
Jag drog iväg ut på älven med skotern och vädret kunde inte ha varit bättre! Jag fick allt från fullt solsken till dimma. Lyckades till och med se några älgar under min tur!

Box Whisky on ice …

December 20th, 2017

Inför julen 2017 så ville Box Whisky göra en annonskampanj med sin whisky Dálvve. Uppdraget gick till Gullers Grupp som kom upp med idén att plåta flaskan på is! Hmmmm, hur gör man is enklast?! Åkte ut och köpte en stor plastback som jag sedan fyllde med vatten och fick ställa in över natten hos en matgrossist i närheten!
Dagen efter var det bara att åka och hämta isblocket och bära in det i studion där jag förberett och testplåtat innan så det skulle gå så smidigt som möjligt! Frosten på korken ordnades med vanlig kylspray!
Självklart fanns möjligheten att köpa en isbakgrund och retuschera in flaskan på, men hur kul är det!? 😀

  

Kindbergs

November 5th, 2017

Kindbergs har jag plåtat en hel del gånger, otroligt roligt med ett dansband som verkligen vill hitta på nya grejer när det gäller bilder! Så även denna gång!
Jag åkte ner mot Järvsö och plåtade dem i lokalen de senare skulle spela i. Tanken var att det skulle vara lite serietidnings-superhjälte-look på dem!
Jag tycker faktiskt vi lyckades ganska bra!

 

« Previous Entries