Days at work

Days at work

Min utställning på Abecita Konstmuseum!

juni 20th, 2017

Under juni, juli, augusti och september kan man se min utställning ”My Way” på vackra Abecita Konstmuseum i Borås! Inför utställningen så var jag tvungen att få till någon slags låda att transportera bilderna i. Eftersom de är utan ram och monterade på tun aluminium så var det viktigt att de inte skadades!
Sagt och gjort så byggde jag en transportlåda som senare hämtades upp för vidare transport till Abecita i Borås!
Under vernissagen var det ett litet ”artist talk” och det spelades även in en kort presentation av mig och min utställning.

  

 

 

Jag föreläser på Photoshop Day 2017 …

juni 15th, 2017

Under Photoshop Day, som arrangeras av Batteri Kommunikation årligen, så kan ni i år bl.a. lyssna på på mig om hur jag arbetar med mina uppdrag. Den 12:e oktober i Göteborg och den 13:e oktober i Stockholm. Andra föreläsare är: Therese Larsson • Illustratör, Jann Lipka • Fotograf, Jenny Jacobsson • Fotograf, Tomas Holmqvist • Grafisk konsult

Läs mer på www.photoshopday.com

Affisch till Småstadsliv

december 20th, 2016

Det kan inte vara många som missat Småstadsliv på nätet den senaste tiden. De kommer att sätta upp en föreställning under 2017 och ville att jag skulle hjälpa dem att plåta och sätta ihop en affisch till den! Vi pratade lite om hur man skulle kunna göra och min idé var att göra den lite som en filmaffisch, med de olika karaktärerna runt huvudpersonen som i den här showen är f.d. sångaren i dansbandet Black Jack, Tony!
Så under två halvdagar i studion plåtade jag alla de olika karaktärerna och sedan byggde jag affischen med dem. Längst ner på affischen ska det finnas plats för att skriva dit tid och plats så där avslutade jag ner mot det vita med en ”skogskant” (faktiskt en skog från ett annat jobb frö BOX Whisky) och en folkparksgrind som jag ritade dit. Föreställningen handlar nämligen om en folkpark mitt ute i ingenstans! Hoppas ni gillar den!

SKiss_affisch_Final

Caroline af Ugglas om utställningen!

november 5th, 2016

Caroline af Ugglas var och gjorde en liten rundvandring i utställningen på Hotel Diplomat innan den plockades ner i oktober! Här kan du se vad hon tyckte!

Läs artikeln om projektet!

oktober 8th, 2016

Nu ligger Kamera&Bilds artikel om mitt projekt ute på deras hemsida om någon skulle vilja läsa den! Det ligger även två inte tidigare visade bakom-filmer som gjordes i samband med fotograferingarna.

Läs artikeln här!

 

Fantastiskt vernissage!!

september 24th, 2016

I torsdags var det vernissage på min utställning My Way på Hotel Diplomat i Stockholm! Det var en fantastisk dag & kväll! Över 200 gäster hade vi på vernissaget! Ett stort tack till alla inblandade och alla som låtit mig fotografera dem så att jag kunnat göra mina bilder!
Ett extra stort tack till Patricia/Agent Franke och Matias/ SPART Gallery!!

Tack till Stefan från SPART som såg till att det dokumenterades!

Lonna-26 Lonna-21 Lonna-10

Lonna-17 Franke Lonna-27

Lonna-2 Lonna-3 Lonna-33

 

 

Utställningfoldern är klar!

september 15th, 2016

Idag var jag och hämtade den broschyr som vi gjort till min utställning ”My Way”! Den innehåller samtliga bilder, lite bakombilder och text från/om varje fotografering!

IMG_5699 IMG_5698

Utställningsbilder på G!

september 14th, 2016

Sakta men säkert blir mina utställningsbilder klara! Alla bilder skrivs ut i 100 x 140cm, UV-lamineras och monteras på Dibondskiva. Ett stort tack till Åse på ProCenter/Scandinavian Photo som ser till att allt ser perfekt ut!

IMG_5589 IMG_5590 FullSizeRender1

Jag har en gallerist!

september 12th, 2016

Sedan någon månad finns jag representerad hos SPART Online Gallery for Photography!

spart_logo1*

Maria Montazami i LA …

augusti 23rd, 2016

Jag åkte nyligen över till Los Angeles för att fotografera Maria Montazami till mitt projekt ”My Way”. Efter att ha varit där i juni men inte lyckats få våra kalendrar att stämma så flög jag över igen nu i augusti! Maria är verkligen så fantastiskt trevlig, inte undra på att de vill ha henne i varenda säsong av Svenska Hollywoodfruar!
Vi började fotograferingen ganska direkt efter att Maria hittat en klänning som stämde bra med bilden. Hennes hund Copper som skulle dra i en väska på bilden var inte riktigt med på noterna när vi skulle fotografera. Så Marias assistent Anna fick rycka in som stand-in hund! 🙂
Efter några timmar i stekande hetta och dragandes i väskan så testade vi några bilder med Copper. Jag kände att jag hade tillräckligt för att kunna ”bygga” ihop Copper till rätt position i bilden!

Det var en jätterolig fotografering och både Maria och Anna var jättegulliga och hjälpsamma!

 

« Previous Entries