Days at work

Days at work

Gynning Design …

February 22nd, 2018

Förra veckan var jag och fotograferade inspirationsbilder åt Gynning Design. Vi plåtade allt från brickor och handdukar till bagagebrickor och disktrasor! Under fotograferingen passade vi även på att ta lite porträtt på Carolina som kan användas i diverse olika sammanhang!

Permobil i Norge …

January 30th, 2018

Var till Norge för att plåta vinterbilder på två olika Permobil-modeller i januari. Var osäker på om det skulle finnas nog med snö, meeen nog med snö var det!! 😀 Trots snö i obscena mängder gick det kanon, Vi plåtade med en fantastisk användare som verkligen gjorde ett toppjobb!

  

Box Whisky, exteriörer

January 25th, 2018

Jag gör en hel del bilder åt whiskytillverkaren Box Destilleri. Nu i vinter bad de mig att ta en ny exteriör med mycket snö! Jag kan intyga att denna vinter har haft en hel del av just den varan! 🙂
Jag drog iväg ut på älven med skotern och vädret kunde inte ha varit bättre! Jag fick allt från fullt solsken till dimma. Lyckades till och med se några älgar under min tur!

Box Whisky on ice …

December 20th, 2017

Inför julen 2017 så ville Box Whisky göra en annonskampanj med sin whisky Dálvve. Uppdraget gick till Gullers Grupp som kom upp med idén att plåta flaskan på is! Hmmmm, hur gör man is enklast?! Åkte ut och köpte en stor plastback som jag sedan fyllde med vatten och fick ställa in över natten hos en matgrossist i närheten!
Dagen efter var det bara att åka och hämta isblocket och bära in det i studion där jag förberett och testplåtat innan så det skulle gå så smidigt som möjligt! Frosten på korken ordnades med vanlig kylspray!
Självklart fanns möjligheten att köpa en isbakgrund och retuschera in flaskan på, men hur kul är det!? 😀

  

Kindbergs

November 5th, 2017

Kindbergs har jag plåtat en hel del gånger, otroligt roligt med ett dansband som verkligen vill hitta på nya grejer när det gäller bilder! Så även denna gång!
Jag åkte ner mot Järvsö och plåtade dem i lokalen de senare skulle spela i. Tanken var att det skulle vara lite serietidnings-superhjälte-look på dem!
Jag tycker faktiskt vi lyckades ganska bra!

 

Donnez, affisch- och albumbild

October 30th, 2017

Dansbandet Donnez ville ha lite en lite annorlunda affischbild och hörde av sig för att höra om vi kunde styra upp en fotografering under hösten! Eftersom de gärna ville ha lite ”landet-känsla” letade jag upp ett ställe med gamla timrade hus och, med lite tur, fick vi även blå himmel!
Vi passade på att ta både enskilda porträtt, miljöbilder och så gruppbild så klart!

 

Sundsvalls Kommun, Stadsbyggnadskontoret

October 29th, 2017

Stadsbyggnadskontoret i Sundsvall ville göra en lite annorlunda bild i samband med att nya områden planeras i centrala Sundsvall. Vi satte oss ner och spånade på lite idéer och till slut var det dags för fotografering! Efter veckor av regn fick vi en lucka i höstrusket och kunde plåta på den plats vi ville.

  

Joakim Lundell, pressbilder …

October 20th, 2017

Tog nyligen nya pressbilder till Joakim Lundell i Stockholm. Första dagen tog vi studiobilder och andra dagen åkte vi till ett hotell utanför stan och tog diverse bilder i olika miljöer. Min favorit är nog bilden vid hissarna! 🙂

 

SCA-kampanj …

July 22nd, 2017

Under våren har jag tillsammans med Gullers Grupp plåtat en kampanj åt SCA och deras nya Graphocote papper. Kampanjen har rubriken ”It’s all in the details” och går worldwide i diverse kundtidningar. Jag har fotograferat olika situationer där detaljerna är väldigt viktiga. Otroligt roligt uppdrag och resultatet ser jättefint ut!

 

Permobil M5, ny kampanj …

July 22nd, 2017

Permobil M5 är Permobils senaste produkt och inför lanseringen av den så for jag tillsammans med dem till Frankrike och plåtade samt filmade material inför släppet. Vi gjorde även två dagar i Sverige med samma stol. Förutom gåslever och trevligt sällskap så blev det ett besök på det coolaste caféet jag sett, så coolt att vi dagen efter bestämde oss för att filma & plåta där!

 

 

« Previous Entries