Days at work

Days at work

Otto Wallin, grym boxare i studion …

May 5th, 2017

Otto Wallin, WBA:s kontinentmästare i tungvikt, hälsade på i studion för att ta lite nya pressbilder åt en av hans sponsorer Kent Watch & Jewellery. Otroligt trevlig kille! Vi körde en hel del actionbilder med rök, men också några mer dressade bilder för andra tillfällen! Nu flyttar Otto till New York för att fortsätta sin träning och boxningskarriär ”over there”.


IMG_7435  Blogg_Otto_Wallin_KWJ_25344

A Choir of Ghosts i skogen …

April 6th, 2017

Plåta band är ju sjukt kul! Oftast är det bandet man har kontakt med och allt blir enkelt, snabbjobbat och okomplicerat! Me like!

Igår fotograferade jag ett band som heter A Choir of Ghosts, sjukt bra band för övrigt! Bilderna ska vara pressbilder framöver, bl.a. när de släpper sin nästa singel Woods den 14/4.

Idén var egentligen rätt enkel, plåta dem i skogen och gärna lite mystiskt utan att alltid visa dem helt. Jag stack ut i skogen för ett par dagar sedan och hade hittat ett ställe som skulle passa. Vi packade med oss grejerna och började traska iväg, det är inte jättelångt men det kändes betydligt längre nu när man gick med alla grejer! 🙂

Hade tänkt ha med mig rökmaskinen men för att slippa bära med mig elagregat mm så blev det ”Battlesmoke” rökfacklor istället.

Plåtningen gick kanon förutom att det visade sig vara ganska svårt att både springa med rökfacklor OCH fotografera samtidigt! 🙂 Som tur är kunde jag koppla upp min iPhone mot CaptureOne och trycka av medan jag sprang runt med röken! Man kan se mig springa förbi på en av bilderna! 😀

Jag tog några fler som inte är publicerade ännu, mer om dem senare!

 

Joakim Lundell, nya profilbilder

March 10th, 2017

Jockiboi, eller Joakim Lundell som han heter på riktigt och numera även använder som artistnamn, behövde nya press/profilbilder nu när hans låt Under Water släpps worldwide! Denna gång skulle det vara mindre ”trams” i bilderna, mer seriös artist-look. I sin musikvideo är han klädd i vitt och vi valde att köra så här också.

 

Corroded, singelomslag …

March 2nd, 2017

Mitt favoritband Corroded släpper snart sitt efterlängtade album, men innan dess släpptes det två singlar. Här är lite bilder från när jag gjorde det första!

Fall_of_a_Nation_2 Fall_of_a_Nation_1 Fall_of_a_Nation_cover_low

Permobil, lansering av ny stol …

February 28th, 2017

Tillsammans med Permobil har jag plåtat och filmat inför lanseringen av deras nya stol M3. Vi åkte ner till Belgien i en vecka och har även tagit bilder här i Sverige.

  

Black Jack Band!

February 24th, 2017

Black Jack är ett riktigt kul gäng som jag plåtat under många år. Nu har de bytt sångare och ville ha någon lite annorlunda och gärna lite rolig bild!

Jag hade lite idéer som vi kom överens om. Vi byggde upp en slags källar-rep-lokal i deras bussgarage och tog bilden. När vi ända var igång tog vi enskilda och gruppbilder som var lite mer traditionella också!

BJ5 BJ4 BJ3
BJ2 BJ1

Biltvätt …

February 15th, 2017

Genom reklambyrån Gullers fick jag i uppdrag att göra en snygg bild i … en biltvätt!! 😀 Det var Berners som ville slå ett slag för sin nya moderna tvätt. Om ni har varit in i en biltvätt någon gång så kanske ni vet att det inte direkt är en drömmiljö att få till något snyggt i men jag började ljussätta och testplåta och det såg faktiskt riktigt bra ut ganska direkt! Jag fick plasta in blixtarna eftersom det är rätt mycket vattenskvättande när tvätten drar igång!

Resultatet blev riktigt bra om jag går säga det själv! 🙂

Berners3 Berners4 Berners2

Profilbilder för BizMaker …

January 24th, 2017

Tillsammans med Gullers Grupp har jag tagit profilbilder till BizMaker. Under en dag ljussattes och fotograferas olika situationer runt om på deras kontor.

BizMaker3 BizMaker2 BizMaker1

Företagaren …

January 20th, 2017

Under några dagar har jag gjort tre uppdrag för tidningen Företagaren. Ett omslag och två reportage. Omslaget plåtades på Famek/Stringo och kommer ut i april tror jag. Alltid lika kul att få komma ut till olika företag och höra vad de håller på med!

Foretagaren_Gnarp Foretagaren3 Foretagaren4

Foretagaren1 Foretagaren2 

Tommy Nilsson

November 1st, 2016

Jag plåtade ett gäng pressbilder åt Tommy Nilsson häromdagen. Otroligt trevlig prick! Vi plåtade först några varianter ute under en bro och sedan fortsatte vi inne i studion, vilket var ganska skönt eftersom det var svinkallt ute :D!

IMG_5883 IMG_5887 IMG_5889

« Previous Entries