Days at work

Days at work

Nya bilder åt Sundsvalls Kommun

maj 26th, 2019

Jag har tagit en serie nya bilder åt Sundsvalls Kommun. En bild skulle illustrera att det måste vara stökigt innan det kan bli fint och syftade på alla väg- & ombyggnationer som sker i Sundsvall. Den tog vi i en hall där en man lagade mat eftersom lägenheten renoverades! 🙂
Två andra bilder tog vi i samma veva, en om stadskärnan och en om Sundsvalls som cykelstad. Bilden i stadskärnan tog vi mitt i stan, under lunchtid med ca 15-20 statister. Dessutom stod vi nästan mitt i bussgatan 😀

 

Nya bilder åt Permobil

februari 26th, 2019

Vi åkte nyligen ner till Kista för att fotografera och filma en ny stol åt Permobil. Bilderna togs dels på ett lägenhetshotell och dels i en shoppinggalleria.
Filmen spelades in bl.a. i ett bageri och vid en bankomat. Ofta när jag jobbar åt Permobil filmar och fotograferar jag under samma uppdrag.

 

Donnez i studion!

september 3rd, 2018

Dansband igen! Denna gång var det Donnez som svängde förbi studion! Nya bilder till affisch och album.
Vi röjde undan på vårt kontor och plåtade mot ett av fönstren där inne!

  

 

Småstadsliv igen!

juni 20th, 2018

En av mina absoluta favoritjobb är att göra Småstadslivs affisch! Där jag plåtar och bygger ihop affischen med karaktärer och text! Otroligt roligt!
Jag tror detta är den tredje eller fjärde i ordningen! Alla karaktärer plåtades i en bar och sedan tänkte jag lite känslan av filmen ”Cocktail” när jag byggde ihop och valde färger mm.

 

Dansband i solen!

juni 4th, 2018

Vad vore en sommar utan dansband! 🙂 Jag har faktiskt plåtat en hel del dansband genom tiderna och trevligare människor får man nog leta efter!
Häromveckan var det dags för nya bilder åt Black Jack. Vi plåtade både singel och affischbilder vid Vindhem på Alnö strax utanför Sundsvall!

Fogdö för Permobil …

maj 25th, 2018

Jag har gjort flera filmer åt Permobil, nu senaste några stycken om deras produkt Smartdrive. De spelades in i Frankrike och Sverige. I Sverige var det ingen mindre än Thomas Fogdö som var framför kameran. Otroligt proffsig kille, det märks att han är van vid att föreläsa och prata! Intervjun gick hur bra som helst!
Vi både filmade och tog stillbilder.

Permobil Bordeaux …

april 30th, 2018

Två filmer och en hel drös stillbilder fick jag ihop under en vecka i Bordeaux för Permobils räkning! Otroligt trevliga killa som var med! Produkten var Permobils Smartdrive, en slags elmotor som man fäster på en vanlig manuell rullstol för att lättare ta sig fram och spara på axlar och armar!

Gynning Design, igen …

april 20th, 2018

Häromsistens plåtade jag ett gäng nya studiobilder för butiksskyltning på Carolina Gynning.

  

 

Kalla för Smile …

april 18th, 2018

Ännu en gång var det dags för fotografering åt Smile tandläkare, även denna gång med supertrevliga Charlotte Kalla!

Arrhult …

mars 30th, 2018

Plåtade superdon Arrhult häromdagen för pressbilder och bilder till nya singeln. Vi började med lite studiobilder för att senare dra iväg till en bowlinghall där det också fanns en hel del arkadspel! Kändes riktigt bra och en av mina favoriter var de vi tog i bowlinghallen med blixt och sjukt lång exponering!

   

  

« Previous Entries