Days at work

Days at work

Klipp och klistra samt nattfärder …

June 28th, 2008

Jaha, så snabb att uppdatera bloggen är jag verkligen inte. Vet inte vad det beror på, vill ju kanske inte bara skriva en massa dravvel 🙂 eller så kanske det är det man vill läsa 😀

Hur som helst, har precis plåtat åt ett stort fastighetsbolag. De söker folk och ska sätta in platsannonser i en massa tidningar och ville ha två fastighetsskötare med på bilden. Kruxet var väl kanske att den ena finns i Sundsvall och den andra som i Helsingborg.
Så nu har jag tagit bilden och anlitat en fotograf till i Helsingborg som ska ta den andra personen som sedan ska klippas in i min bild.
Som vanligt var det bråttom, men jag tror det går bra, jag har skickat ett gäng bilder som de kan gå efter när de ta den andra bilden.

setup.jpg

Hade bokat in en nattfotografering av Birsta City också. Lamporna skulle lämnas tända inne i Birsta City natten mellan fredag och lördag för att jag skulle kunna ta en nattbild med hela shoppingcentret upplyst.
Sagt och gjort så packade jag bilen full med grejer och drog iväg vid 00.30 i går natt, förhållandena var idealiska. Till och med månen hängde som på beställning över byggnaden. Men hade de kommit ihåg lyset? Nej! Så det var bara att vända och åka hem. Jag som dessutom avstod från drinkarna på verandan bara för detta!! 🙂

I morgon drar jag och min dotter upp till stugan ett par dagar för att bara njuta och dricka drinkar i solen, eller hur!!!? Jag ska egentligen upp och laga vårt avlopp som har gått av (!!??) Glamoröst värre!

One Response to “Klipp och klistra samt nattfärder …”

  1. comment number 1 by: mathilda

    hej, vet du något fotogymnasium, eller några till och med kanske? (: jag är intreserad, men hittar bara två. du får gärna svara mig i ett mejl