Days at work

Days at work

Galadans, kärleksmöten & galna receptionister …

November 20th, 2009

Är dagen redan slut?! Idag var det hårdkörning, tre bilder till NMVs kalender med full riggning på olika platser på en dag. Men det funkade rätt bra ändå måste jag säga! Mycket beror på en fantastiskt assistent och en kanonpraktikant som båda ser till att allt bara flyter på!

Vi började dagen på Stadshuset för en bild  med golvvård som tema. Tanken var en golvvårdare som gnider i närbild medan ett tjusigt par dansar i bakgrunden. Eftersom ingen manlig danspartner uppbringades så fick, en än gång, Magnus rycka in och dra på sig smoking och svänga sina lurviga framför kameran. Det såg faktiskt ut som han kunde ta sig några steg!

Bild nummer två för dagen var en fönsterputsarbild på Café Charm. Det skulle vara ett par som satt och tittade in i varandras ögon medan en fönsterputsare stirrade in genom fönstret precis bredvid. Till detta hade vi brist på en ung tjej, men Helin gjorde en grym insats efter lite övertalning. Seppo, fönsterputsaren från NMV kom, sågs och bara regerade!! Han bara drog igång och gjorde allt precis som jag hade tänkt! Och det dessutom utan att jag nästan behövde säga något alls! Dagens hjälte helt enkelt!!

Efter en välbehövlig lunch så var det att dra iväg till Kinnarps där vi skulle ta dagens sista bild. Den skulle ha temat receptionist (eftersom NMV även hyr ut personal …). Magnus danspartner från morgonen fick rycka in och agera receptionist, vilket hon gjorde med bravur! Tanken var att hon skulle sitta med headset, telefon och en skrivare skulle spruta ut papper. Vet inte riktigt varför men det kändes som coolt liksom 😀 Magnus och Ingela från Greenroom fick vara papperskastare. Det är alltid kul att göra en sån grej ”på riktigt”, för visst kan man lägga in flygande papper i efterhand, men det är roligare att göra det ”in real life”.
Gjorde en skiss här i kväll så ser ni lite stuket på bilderna och framförallt just denna …

3 Responses to “Galadans, kärleksmöten & galna receptionister …”

 1. comment number 1 by: carola

  Tack för en otroligt rolig da! Ni va super! Trots min kamerafobi så fick ni mig att kunna slappna av o tycka att de va riktigt kul:)Ska bli riktigt spännande o se hur hela resultatet bli när allt är klart
  Ha de gott ni alla/Carola

 2. comment number 2 by: admin

  Tack själv! Du gjorde en riktig hjälteinsats!

 3. comment number 3 by: Ingela

  NMVs medarbetare är helgrymma på att ställa upp som modeller. Bra jobba! Utan er skulle planeringen spricka ”big time”… Ser redan fram mot att göra nästa års kalender, eller hur 🙂