Days at work

Days at work

Ranglig stege och 120 byggarbetare …

June 4th, 2008

Idag plåtade jag gruppbilden till Skanska. Vet inte riktigt om det var 120 stycken som var med, men många var de i alla fall.
Tyvärr höll man på att flytspackla nedersta våningsplanet så min tanke att de skulle stå på alla våningar föll lite, vi fick ställa en hög framför istället.
Vi hade ett träd i vägen så jag fick klättra upp för att fästa spännband så att vi kunde böja bort det ur bild. Det visade sig inte vara helt lätt! Håkan (min eminente assistent för dagen) fick stå och hålla i stegen medan jag hängde i träden och försökte förstå mig på spännbandens logik.
Stegen jag skulle stå på var kanske inte världens stabilaste konstruktion. Och inte blev det bättre av att vi placerade ena delen av den halva vägen ner i ett dike. Vi stöttade upp den så gott det gick med lastpallar och bräder.
Kanske inte nåt skyddsombudet använder som exempel direkt 🙂

Till slut var vi klara och alla stod på plats, allt funkade bra. Hade man fått önska något så kanske det hade varit lite dis för solen.

gruppbild__dsc5488.jpg gruppbild__dsc5454.jpg gruppbild__dsc55021.jpg

2 Responses to “Ranglig stege och 120 byggarbetare …”

  1. comment number 1 by: Maria

    Å fy f-n. Tur att det inte var jag. 🙂 Jag tycker inte särskilt mycket om att ta gruppbilder. Sedan hatar jag verkligen att stå på stegar. Och särskilt inte med en sådan där stödanläggning.
    Är i alla fall impad av din kreativitet vad gäller gruppbilder. För att inte tala om det särskilda arbetet runt omkring. Här tänker jag givetvis på trädet och spännbandet.
    Ser fram emot att se hur den färdiga bilden blev.

  2. comment number 2 by: Janina

    & j*vlar vad många! :O Modigt gjort att balansera sådär på en stege! Det hade jag haft ordentliga svårigheter med kan jag säga. Ska bli kul att se bilden/bilderna 🙂