Days at work

Days at work

Jord, glamour & ett hattrick …

October 28th, 2009

Vi har satt upp en stor whiteboard nere i studion, där skriver vi upp alla jobb som är på G. Jag vet inte om det har något med tavlan i sig att göra, men helt plötsligt är det helt överfullt där. Hade jag så här många uppdrag i huvudet tidigare?! Otroligt att det inte kapsejsat ordentligt nån gång!

Plåta en jordhög är kanske inte vad jag ligger och drömmer om på nätterna, i alla fall inte utan nåt slags skräcktema då … Skämt åsido så är det precis vad vi har gjort idag, plåtat jord med en spade i. Det är samma serie bilder som spindeln vi tog tidigare. Jag hade kört ner ett par säckar jord till studion som min käre Magnus bar in och skottade upp i en fin & lagom spontan hög. Stativet som håller i spaden ska självklart bort sedan.

Martinez första bilder är klara och ivägskickade för att användas till bl.a. pressbilder/idolkort. Gjorde “Lillan” lite lagom glammig i sin Marilyn-pose. Roligt att de valde den bilden! 🙂

Lite då och då så gör jag jobb för tidningar, det kan vara allt från Svensk DAM tidning till Veckans Affärer. Idag gjorde jag ett “hattrick” och lyckades ha bilder med i tre tidningar som kom idag! Mama, Kingsize & Slitz. Mera nån slags egotripp att bilderna syns än att mitt bankkonto svämmande över 😀 Jag vet inte varför det är roligt att se bilderna i en tidning, kanske för att de flesta uppdrag man gör ofta är business-to-business och ses kanske inte av så många “vanliga” människor utan hamnar i någon broschyr om virkestorkar eller nåt.

Hur som helst, kul i alla fall. I morgon tror jag att jag får klart Luciabilden, har alla komponenter klara så nu ska jag bara röra runt i Photoshop-grytan både noga & ordentligt så den får den rätta känslan …

2 Responses to “Jord, glamour & ett hattrick …”

  1. comment number 1 by: syrr

    Kul med så mycket grejer på gång! Glammigt 🙂

  2. comment number 2 by: admin

    Jo det är roligt när det snurrar på lite … 🙂
    Bara man hinner med att leverera iväg allt i tid också …