Days at work

Days at work

Kullerstenar, rök och små bebisar …

October 22nd, 2009

Idag har vi planerat inför lördagens fotografering med ett band. Det kommer att bli grymt, gangsterbil, rök, kullerstenagator och gamla hus! Allt vad man kan önska sig helt enkelt!!

En hel del bokningar av jobb och planering har det varit idag, vi har till och med skruvat upp en stor whiteboard som vi skriver upp alla jobb och i vilket skede de är (planerat, levererat & fakturerat). Det kanske låter som en självklarhet men let me tell you, när det gäller mig är detta ett enormt steg!!

På eftermiddagen kom min kompis förbi med sin familj inklusive en nyfödd bebis. Jag är kanske inte killen som tycker att bebisfotograferingar är guds gåva till fotografen och just därför göra jag aldrig sådant, men det är lite kul när det är någon man känner som står framför kameran!
Vi började värma upp med de två stolta storasystrarna som fick lova att ställa upp som testobjekt innan hela gänget intog scenen.

Imorgon fortsätter planeringen inför lördagen.

2 Responses to “Kullerstenar, rök och små bebisar …”

  1. comment number 1 by: Björn

    Tack för hjälpen Kristofer. Übersnygga bilder blev det!..och barna hade roligt..vill gärna och komma och “leka” med dig i studion fler gånger…

  2. comment number 2 by: admin

    Tack! Det var roligt! Skickar resten av bilderna ofixade senare så kan ni bestämma om ni vill ha fler …