Days at work

Days at work

Babsan hos barberaren …

January 26th, 2016

Mitt projekt framskrider så sakteliga! Förra veckan var det dags för ännu ett porträtt! Lars-Åke ”Babsan” Wilhelmsson är nog den mest igenkända dragartisten i Sverige! De flesta känner nog igen hans rosa peruk och tjusiga klänningar! För mig är det en visuell dröm att plåta en som Babsan! Han är ju liksom redan klar som han är, mycket av allt!
Tanken till bilden var att ha Babsan hos barberaren, så en barberare behövdes! Som tur var fick vi kontakt med Peter som har Roy & Son, en grymt cool och klassisk barberare på Söder i Stockholm!
Efter en del släpande och riggande så var vi ganska klara, ljussättning i en relativt liten lokal full med arbetande barberare är alltid en utmaning 😀 Efter en stund kom Babsan och skred in i den nu ganska trånga lokalen! Det kändes helt rätt direkt, lite pyssel med att bestämma hur Peter skulle hålla händer och rakkniv, men sen åkte vi! Jag har ju en benägenhet att skrika ikapp med de jag plåtar, kanske inte lika uppskattat i en salong med full verksamhet! 😉 Så det fick bli den aningen tystare varianten idag!

Under fotograferingen så var tidningen Kamera & Bild där för att ev. skriva lite om projektet. Min studiokollega Torbjörn hängde också med för att filma lite bakomfilm! Kul!

Comments are closed.