Days at work

Days at work

Nytt porträtt, Bingo!

november 9th, 2015

Mitt projekt med lite skruvade porträtt fortsätter framåt, häromdagen var det dags för Bingo Rimér att stå framför kameran! Jag ville gärna plåta honom som en busig skolpojke 🙂 Jag och Patricia på Agent Franke letade ganska länge efter en schyst gammal skolmiljö, inte helt lätt visade det sig! Till slut som kom min gamle vän Håkan till undsättning och tipsade om Vallentuna Skolmuseum! Vilket ställe!! Helt perfekt! Det var som om man vridit tillbaka klockan 60 år minst!

Vi riggade och gjorde i ordning och kort därefter kom Bingo in som en raket! Full fart från början till slut! Vilken underbar kille! Dagen till ära så hade jag tillverkat en slangbella, vilket var ett tag sedan man gjorde! Vi tog två varianter, en där Bingo skjuter slangbella och en där magistern drar honom i örat! Sjukt kul hade vi och det ser helt grymt ut!

Ett stort tack till Håkan som fixade så att vi kunde vara där och dessutom hoppade in som ”magister”! Patricia är som alltid en ängel med allt stöd och all hjälp! Självklart stor applåd och tack till Bingo! Vilken stjärna!

Håkan och Patricia turades om med att ta bakombilder, tack! Videoklippet är ganska låg kvalité, men lite roligt ändå! 🙂

Comments are closed.