Days at work

Days at work

Annonskampanj för SCA

October 25th, 2014

Idag publicerades första annonsen i SCA Skogs kampanj för deras nya produkt Skogsvinge™. Förutom stillbilder så har det spelats in en reklamfilm. Under en av inspelningsdagarna var jag på plats och tog de stillbilder som ska användas i kampanjen. En rosa 3D-fjäril som byggts av OMG skulle integreras i bilderna jag tog.
Förutom den som är färdig och visas här med stubben så var det bland annat en tagen uppifrån och även en som skulle plåtas ute i vattnet! Mattias från reklambyrån Sweetpop, som vad AD på detta jobb, hade fullt upp att hinna med både mig och filmteamet som drog i honom! Men det gick fantastiskt bra måste jag säga!
Det var lite pyssel att fixa all ”glow” och partiklar kring fjärilen som skulle göra att den sken lite trollskt så där 🙂 Svårigheten låg i att å ena sidan få fjärilen att se äkta ut och å andra sidan få den att se mystisk och sagolik ut! Men efter ett antal timmar och ett trettiotal effektlager i Photoshop så var alla nöjda och glad!

Sammanlagt tog jag fyra olika bilder som integreras med 3D-fjärilen och fyra allmänna bilder. Ett stort tack till Jonas som såg till att jag fick lite bilder från dagen!

Comments are closed.