Days at work

Days at work

Äntligen mer grejer!

July 24th, 2009

Köpa grejer är nästa alltid kul! Jag använder mitt batteriaggregat PRO-7B sjukt mycket, det känns som om jag inte skulle kunna leva utan den 🙂 Nästan jämt numera så plåtar jag ute, speciellt porträtt och bandbilder, och med minst två aggregat, så jag har fått hyra eller låna in en PRO-7B till varje gång. Visst har jag fler studioaggregat, men de kräver 220V och var hittar man det mitt ute på en dammig betongdumpningsplan eller i en ödelagd stuga mitt i vintern?

Det kanske inte är helt motiverat med två, men jag känner att om jag ska kunna göra det jag vill göra utan att vara beroende av att kunna låna in ett till aggregat så blir det till att skaffa ett till. Så idag slog jag till på en till Profoto PRO-7B med ett lamphuvud!! Det känns lite som julafton liksom (fast jag får betala julklapparna själv …).

Nåväl, nu ska jag se till att lägga upp en liten plan för att planera in de bilder jag vill göra och även de jag har i uppdrag att göra.

    

2 Responses to “Äntligen mer grejer!”

  1. comment number 1 by: Knut Koivisto

    Haha.. Julklappar kan man få hela året när man köper dem själv.. skall man få det man vill ha, får man köpa det själv.. En Pro-7B är Guld.. Två Pro-7B är dubbelt Guld..

  2. comment number 2 by: admin

    Japp, en Pro-7B i varje hand och lyckan är fullgjord!! :o)