Days at work

Days at work

Dragons del II

October 15th, 2013

Dragons andra bild i annonsserien var en liten utmaning! Som ni kan se av bilderna var det lite fornnordiskt tema 😉 All utrustning fick släpas ut på klipporna! Som tur var hade jag dagen till ära med mig Andreas från byrån Sweet Williams & POP och Jonas, som gör sin praktik hos mig under 10 veckor. Han går Bildhandling på Fotoskolan STHLM.
Bilden togs ute på Alnös sydspets. Tidstypisk rekvisita i form av diverse ringbrynjor, hjälmar, svärd mm hade lånats in och nu återstod bara spelarna! Vi fick hjälpas åt att få på ringbrynjorna för de vägde verkligen bly!! När alla hade fått sin utrustning gällde det bara att få till placeringen, eftersom vissa saker kommer att läggas in i bilden var det viktigt att de hamnade rätt!

Efter mycket ropande och skrikande så var vi klara! Nu återstår lite fix och trix innan den färdiga bilden kan få se dagens ljus!

3 Responses to “Dragons del II”

 1. comment number 1 by: Daniel

  Häftigt!
  Hoppas du publicerar de färdiga bilderna sen också.

 2. comment number 2 by: admin

  Självklart! Den första är ju redan klar, men de två resterande håller vi på med efterbehandlingen på just nu!

 3. comment number 3 by: Carin Berglund

  Fornnordiskt tema, låter fint. Det finns ännu kvar historiska spelare som utan hjälmar, ringbrynjor och svärd blev bronsmedaljörer 1955 under namnet KFUM Sundsvall. sedemera Dragons.