Days at work

Days at work

Vernissage

September 7th, 2013

Igår hade jag vernissage för min utställning på galleri Versalen! Det var otroligt roligt och galleriet slog sitt eget rekord i antalet besökare på en vernissage på mindre än en timme! Inför utställningen så var det artiklar i både Sundsvalls Tidning och Dagbladet samt ett reportage i TV4!
Jag hade också ett bildspel som snurrade inne på galleriet där man kunde se bilder från de olika fotograferingarna och sedan den färdiga bilden, det var mycket uppskattat. Det var fantastiskt att träffa en massa nya människor och berätta om mina bilder!

Utställningen hänger tills i morgon söndag, sedan är det dags att plocka ner den och börja planera inför nästa projekt.

Öppettider: idag (lördag) 12.00 – 15.00, söndag 12-15.00

Se inslaget i TV4 Sundsvall

Artikel i Sundsvalls Tidning

Artikel i Dagbladet

2 Responses to “Vernissage”

 1. comment number 1 by: Christer K

  Hej!
  Jättebra utställning. Gillar bilderna och hur de blandas i en fin mix mellan film- ,serie tidnings karraktär, hdr, en slags spännande parallell värld mellan fantasi och verklighet. Det ger bilderna ett intressant uttryck och för mig så berättade en bild en hel historia. En bild känns som en bit film stycke, konstigt! men så var min upplevelse. Tror det är att du varit noga med detaljerna, inte bara själva fotograferingen och efterarbetet utan placeringen av rekvisita.
  Gillar också fantasifullheten och en stor dos varm humor i många av bilderna.
  Så jag ger den full pott 🙂 tack för en fin upplevelse och stund bland dina bilder. Fick tyvärr inte tillfälle vid vernissage att tala med dig Men tur jag hittade hit och kan säga det här.
  Och en sista tyckte det var ett geni drag att visa bilderna på duken med lite bakom bilden mm.

  Överhörde när du fick en fråga av en äldre dam ”jaha så Photoshop ordnar resten” hon skulle veta vilket hantverk som ligger bakom även den processen.

  Ha de gott!
  Med vänlig hälsning Christer K

 2. comment number 2 by: admin

  Tusen tack för de fina orden! Roligt att du kom och tittade på utställningen! Just det där med rekvisita och förarbete är väldigt sant tror jag. Det är lika roligt som viktigt att verkligen försöka att få ihop detaljerna innan plåtning!