Days at work

Days at work

Bröd & whiskey …

January 20th, 2009

Idag har det varit nya plåtningar till Mjälloms tunnbröd. Bilderna ska till nya förpackningar som ska tas fram. Alltid lika trevligt att kunna blanda jobb med något som går att äta!!

En av brödsorterna är paltbröd 🙂 inte direkt min favorit, speciellt inte när man ofta serverar den kokad i vatten med fläsk och lingonsylt till. Dessutom är den lite meckig att fixa till. Innan jag skulle ta just den bilden gick jag på lunch på Oscar’s, döm av min förvåning vad de hade som en av dagens rätter!! Paltbröd med fläsk!! Jag gick in i köket och frågade om de inte kunde fixa en riktigt snygg portion som jag kunde ta med mig till studion. Inga problem, och en timme senare kunde jag plåta en perfekt upplagd & tillagad portion paltbröd & fläsk! Att de dessutom använde just Mjälloms bröd gjorde inte saken sämre!

Fotograferingen består till största delen av olika tunnbröd som ska fotograferas med pålägg. Som tur är jag släkt med en riktig hejare på att ”styla” mat” Min kära mamma! Så vid varje plåtning för Mjälloms så har hon hjälpt till! Det blir en salig röra kan jag säga när vi håller på. Mackorna måste göras precis innan de fotograferas för att se fräscha ut …

Senare på kvällen var det mera föda som skulle dokumenteras, men denna gång var det en något ädlare sort! Mackmyra Whiskey hade nämligen whiskeyprovning på restaurang Invito. Som tidigare så ville de ha det dokumenterat. Deras provningar är otroliga, bara miljön är fantastisk. De har en jättestor källarvåning med matplatser och speciella långbord för provningar av olika slag. De har även ett speciellt rum för Mackmyra och ett för Grönstedts!

Nu blir det film och TV-serier tills ögonen självstänger!

     

One Response to “Bröd & whiskey …”

  1. comment number 1 by: Susann

    mmm med Whisky så blir det aldrig fel 🙂