Days at work

Days at work

Styrelsen i vattnet

September 1st, 2012

Så var det dags igen, omslaget till LAJV-magazine nr 9/1012 skulle plåtas! Den här gången var det inte en person utan sju! Styrelsen för rockklubben Pipeline var det som skulle pryda tidningen. Artikeln skulle handla om en gala Pipeline arrangerar för att få in pengar till en ljudanläggning då den gamla sett bättre dagar.

Jag ville ha bilden som en blandning mellan rebeller, franska revolutionen och landstigningen på Normandie 😀 Så jag letade upp en liten stenig strandkant vid havet där jag hade tänkt att de skulle ”landstiga” Som vanligt fanns ingen ström på plats så det fick bli tre stycken Pro-7B som stod för ljuset. När ljussättningen var klar var det dags för alla att krypa ner i vattnet 🙂 Jag gav instruktioner att de skulle springa mot kameran och skrika samtidigt. De tog uppgiften på största allvar och sprang och skrek som om det brann bakom dem 😀 Mycket bra!
Jag hade bett att de skulle ta med sig lite kablar och sånt som rekvisita och det som de hade med sig var perfekt till bilden!

Hoppas ni gillar dem!

2 Responses to “Styrelsen i vattnet”

  1. comment number 1 by: Thomas Lundmark

    HEJ fina bilder på styrelsen ! Btw lampan är en ”pensionerat” sak från SVT Sundsvall som jag fick på 80-talet av elektrikerna. Dom ska man hålla hårt i…en riktig kvalitéslampa. Snygg är dom också.

  2. comment number 2 by: admin

    Tack! Grymt snygga lampor som sagt!