Days at work

Days at work

Frankrike dag 1, Lyon

May 29th, 2012

Så där, nu var första dagen i Lyon avklarad. Idag har vi plåtat uppe på en restaurang, TETEDOIE, med 180 graders utsikt över stan! Sjukt mäktigt. Att restaurangen var en av de finare man kunde hitta gjorde inte det hela direkt värre 🙂
Jag hade som sagt hyrt grejer från Marseilles, som kom levererade typ 10 minuter innan vi for till vår ”location”! Han som hade hyrstället körde dem personligen hela vägen till Lyon, vilket tar typ 2,5 timme! Grym service!

Efter lite fixande och trixande med var vi kunde vara osv så kunde vi börja rigga ljus och rekvisita innan modellen kom. Scenen var en friande kille och hans flickvän, som var på en romantisk ”date” med en aning galen kypare, typ …
Jag måste säga att jag ofta blir lika glatt överraskad av hur en del statister bara blommar ut när man plåtar. Killen som agerar kypare ställde upp (efter ganska kraftig övertalning från min sida 😀 ). Men formligen lyfte bilden till en ny nivå med sitt agerande! Otroligt roligt!

Nu ska jag sova som en stock innan det blir att gå upp supertidigt i morgon för att åka några timmar upp mot bergen där vi ska plåta i morgon! Mer om det senare!

One Response to “Frankrike dag 1, Lyon”

  1. comment number 1 by: syrr

    Åh, vad avis jag är. Och man blir ju lite sugen på att veta vem den där kyparen var och hur du övertalade honom. Jobbade han där, eller..?