Days at work

Days at work

Clownerier …

May 30th, 2012

Så var det dags härom dagen att plåta nästa omslag till LAJV Magazine. Detta nummer är ett specialnummer om AIR Festival som är en slags klubb/dansfestival mitt i Sundsvall. Porträtt skulle tas på de två personer som arrangerar festivalen, Erik & Andreas. Årets tema för festivalen är cirkus, så inte helt oväntat så ville jag gärna något på det! Jag tänkte att det vore coolt att blanda ihop lite Slipknot/Jokern/Blues Brothers på en bild. Så det fick bli så!
Ibland måste man ha lite tur, speciellt med dessa plåtningar då det ofta är ganska kort om tid. Just denna helg som vi skulle fotografera så var nämligen Cirkus Brazil Jack i stan! Gissa om jag blev glad!

Hur som helst, Erik och Andreas fick kliva upp i ottan och bli sminkade medan jag åkte ut och kollade hur vi skulle kunna göra borta vid Cirkusen. De hade ännu inte fått upp tältet, men alla vagnar stod uppställda. Träffade en supertrevlig cirkusarbetare som hjälpte oss komma in på området och lät oss låna en vagn för fotograferingen.
Solen stekte verkligen denna dag! Jag fick ligga under en filt för att se någonting alls på datorn och Robin från LAJV fick agera motljusskydd åt mig. Efter att vi plåtat på två olika ställen vid cirkusen var vi äntligen klara! Resultatet kommer inom kort! 😀

2 Responses to “Clownerier …”

  1. comment number 1 by: Maria

    Men vilket ruggigt flyt med en cirkus i stan. Underbart. 🙂

  2. comment number 2 by: admin

    Ja, verkligen! Ibland har man lite tur!