Days at work

Days at work

Kockar & hamburgare …

December 18th, 2008

På väg hem från Härnösand och Logosol så ringde de från Invito Restaurang och undrade om jag inte kunde komma och fotografera när årets kock, Tom Sjöstedt var där och gästspelade, självklart blev svaret!

Nu ska ni tänka så långt ifrån Big Mac och hämtpizza man någonsin kan komma. Jag har aldrig sett så många vara så nogranna med hur de lägger upp mat! Det måste ha varit typ 30 olika grejer på talriken, det såg helt fantastiskt smakfullt ut. Efterrätten såg ut som nån slags avancerad byggsats, helt fantastisk! Det var väldigt roligt att få se hur det går till när man gör mat ”på riktigt”.

Att fotografera stressade och djupt koncentrerade kockar i varierande belysning är ju i sig en utmaning, att sedan se till så att man inte står i vägen eller välter nåt i köket gör inte saken lättare. Men roligt var det i alla fall. Nu har jag inte hunnit gå igenom alla bilder och inte heller fixat till gågra klart än, men några hastiga smakprov kan ni i alla fall få.

Nämnde jag förresten att stressad som jag var fick lov att kasta i mig ett Sibylla-Meal på väg till restaurangen? Kontrasten kunde inte ha varit större 😀

    

2 Responses to “Kockar & hamburgare …”

 1. comment number 1 by: Janina

  mums vad gott det såg ut! 😀

 2. comment number 2 by: Freddie

  Hej chefen!
  Måste man läsa bloggen din för att ta del av våra bilder?
  Väntar förväntans fullt på att få dom på en cd.
  Ha en bra dag Freddie.