Days at work

Days at work

Permobil on Ice

March 1st, 2012

Idag fotograferade jag åt Permobil igen. Denna gång var idén att två kompisar sitter och pimplar på isen och drar upp en står fisk!

Permobil gör fantastiska elektriska rullstolar, men jag tror inte de direkt är designade för att köra i snömodd på en frusen sjö 😀 Men med lite råstyrka och friskt mod fick vi ut stolen till slut!
All utrustning fick jag släpa ut på en liten kälke. Fisken som skulle dras upp var redan klar 🙂 Den köpte jag innan …
Lite orolig blev jag i morse när det var helmulet och regn! Sist det regnade brann ena Pro-7B’n upp! Men vi bestämde oss för att chansa och lagom till vi var riggade och klara kom värsta vårsolen fram!
Modellerna gjorde ett kanonjobb och efter ett antal skrik och fisk kastande var vi klara! Nu återstår lite fixande innan bilden är helt klar!

Ljussättningen var två Profoto Magnum-reflektorer med raster snett bakifrån, en softlight reflektor med raster från min vänstra sida och en Profoto ringblixt med vita reflektorn på. Allt drevs av två Pro-7B.

Ett stort tack till min praktikant Josefin som tog bakombilderna!

2 Responses to “Permobil on Ice”

  1. comment number 1 by: Jonas Backlund

    Haha fina bilder 🙂 finns det nå program för att redigera bort en skäggig lurk som mig haha 🙂 ser fram emot det färdiga resultatet iaf.

  2. comment number 2 by: admin

    Tror knappast det behövs! Du gjorde ett kanonjobb! Tusen tack för hjälpen!