Days at work

Days at work

Nu är det jul igen, snart i alla fall …

October 23rd, 2011

Jaha! Då var det dags igen! Julnumret av Birsta City Magasin ska tryckas och förra veckan tog vi omslaget. Precis som alla andra gånger gjorde vi det utanför shoppingcentret. Temat var självklart jul och vad vore julnumret utan 15 kubik snö! Men det finns ju ingen snö nu?! Johodå! Det finns det viss, bara man vet var man ska leta 😉
Med snön på plats så var det bara att börja bygga skogen som tomten skulle komma fram genom på sin väg till Birsta City! 🙂 Det blev en hel del skottande och fixande innan alla granar var på plats. För att göra det hela lite mer spännande så började det spöregna precis när vi skulle börja plåta!! Alla blixtaggregaten täcktes över och jag fick backa upp bilen så jag fick skydd för dator och kamera.
Det var en ganska blöt och kall tomtefamilj som gick in och fikade medan jag med packade ihop all utrustning. Nu var det dags för bild nr. 2!
Andra bilden togs inne i Birsta City och idén här var att tomten hade fullt upp med att hålla koll på sina nissar där inne.

Alla gjorde ett kanonjobb, inte minst ”tomtenissarna” som trots regn och lång väntan stod ut med en omständlig och tråkig fotograf 😀

Comments are closed.