Days at work

Days at work

En dator, två Jerry & många timmar

July 4th, 2011

Så här blev bilderna till tidningen LAJV som jag skrev om i förra inlägget. Helbilden på Jerry är innan alla lager lagts ihop 4.27 GB, vilket är lite av ett rekord för mig 😀 Kanske ska köpa en tårta eller nåt!
Skämt åsido så vill jag alltid kunna backa tillbaka och ändra och finlira, så det blir många justeringslager, masker och sparade markeringar. Sedan med just denna bild så är det faktiskt nåt lager som inte kom med i slutbilden. Jag har en variant där det kommer fem stycken stridsplan Viggen i formation ovanför Jerrys huvud (Ja, jag har tagit bilden på planen själv, inget stockfoto). Men det blev lite för mycket rysk propagandaaffisch så jag ”killade min darling” där!

Slänger upp hur den blev på omslaget också, och ja de har spegelvänt den 🙂 Den passade bättre till texten då, jag tyckte faktiskt inte att det gjorde så mycket. Både jag och Jerry godkände det innan …

Hoppas att ni gillar dem!

3 Responses to “En dator, två Jerry & många timmar”

  1. comment number 1 by: Peter Mäkelä

    Fantastiskt skön bild Loffe. Riktigt grym! Imponerande hantverk. Bra jobbat. Keep it up!

  2. comment number 2 by: Maria

    Kreativt och härligt. Väldigt ”Lönnåskt”. 🙂 Som vanligt är jag grymt impad, inte bara av själva bilden, utan av allt arbete du lagt ner. Go Kristofer!

  3. comment number 3 by: admin

    Tusen tack! Det är så otroligt kul att göra dessa bilder, även om det tar sjukt lång tid!