Days at work

Days at work

Long time has passed …

November 17th, 2008

Nej, jag har inte somnat, legat på sjukhus eller dött. Däremot har jag hunnit varit i Portugal, sålt huset och jobbat massor.
Men, det är ingen orsak att inte skriva lite. Så jag ber om ursäkt och ska försöka bättra mig, kanske mest för min egen del eftersom det antagligen inte är sååå många som läser här, mer som min lilla egna dagbok … 

Jag har jobbat en hel del även om det inte synts just här, kanske just därför …

Bland annat en hel del åt Bolagsverket och Norrporten. Håller just nu på med några kampanjbilder för Bolagsverkets e-tjänster. Det är P&P Kommunikation som står för formen och jag för bilderna. Till det har jag fotograferat 15 kg morötter, en gräsmatta och en halvmålad vägg. Hur det blir och varför får ni se längre fram 🙂

Bolagsverket har jag hjälpt med att ta fram bilder till för att ha i deras bildbank och nu närmast till en folder om deras verksamhet som ska delas ut under invigningen av deras nya lokaler. Vi höll på en hel dag i deras enorma kontor, som inte var riktigt färdigt. Så man fick improvisera lite ibland, men tur var så hade vi med oss ett helt gäng mycket glada och hjälpsamma modeller i form av anställda på Bolagsverket.
Till min stora hade jag min mycket hjälpsamme praktikant Magnus som förutom att hjälpa mig släpa all utrustning mellan alla våningar dessutom hann dokumentera lite också.

De två första bilderna är studiofotografering för e-tjänstkampanjen och de andra från fotograferingen av och i Bolagsverkets lokaler.

    

3 Responses to “Long time has passed …”

 1. comment number 1 by: Maria

  Oj, vad skönt att du lever! =) Jag hör till de få (?) som kollar in din blogg titt som tätt men höll nästan på att ge upp här ett tag.

  Ha det gott!

  /Maria

  Ses vi förresten i Skellefteå i februari?

 2. comment number 2 by: admin

  Jo, nog lever jag men det har varit mycket nu, både hemma och på jobbet.
  Skellefteå har jag nog tänkt komma till. Kommer att vara en konstig känsla att inte vara med och arrangera, både skönt och lite jobbigt kanske 🙂

 3. comment number 3 by: Janina

  Hallå där! Kul att läsa lite nyheter i bloggen 🙂 & super kul att du fått huset sålt & allt under ditt ”blogguppehåll”. Jag kikade precis in på en bekants blogg & hittade en bild på en av våra bilder utifrån stranden ifrån en fotomässa i Stockholm. Dom hade den tydligen för att visa olika utskrifter med någon skrivare. Jag viste inte om du viste om det så jag tänkte bara berätta det 🙂 kram kram!