Days at work

Days at work

Snö, paket och kallt …

November 1st, 2010

Idag har jag plåtat omslaget till nästa nummer av Birsta City Magasin, det som jag förra gången fotograferade husvagnsbilden till.

Detta nummer ska vara julnumret så, kanske inte helt oväntat, var det en tomte som var med nu. Idén jag hade var att tomten var här och handlade alla sina julklappar. Därför behövdes självklart en tomte, släde, 20 kubik snö och ett hundratalet inslagna paket 😀
Som alltid med Birsta City så var det bara att säga till så ordnade de både lastbil med snö och paket! Släden lånade jag in från ett ställe där jag lånat en gång tidigare.
Vi fick hjälp av Birsta Citys egna traktor-marodör att fixa till och flytta runt snön så den hamnade där jag ville. Sedan var det bara att stapla paket på paket på paket på paket … Ja, ni fattar, det var en hel del paket!!

Lars T Johansson var dagens tomte, vilket han gick in för till 100%, en liten tomtenissa fick vi med också till slut! Vi plåtade en hel del varianter och hann till och med ett julkort till Birsta City innan vi bröt för att rigga om inne i Birsta City. Den andra bilden som togs är till inlagan och visar tomten med den lååånga önskelistan shoppandes inne bland butikerna.

Alla gjorde ett kanonjobb trots kyla och blåst! Nu är det bara att gå på nattskiftet eftersom bilderna ska vara klara i morgon! 😀

6 Responses to “Snö, paket och kallt …”

 1. comment number 1 by: syrr

  Ser spännande ut! 🙂 Har möjligtvis nissan ett förnamn på E?… 😉

 2. comment number 2 by: admin

  Nope! Det är inte min dotter, hon totalvägrade 😀

 3. comment number 3 by: T

  Underbart..nästan så att bilden doftar glögg;)

 4. comment number 4 by: Jessica

  Åå, du måste lägga upp färdiga bilden sedan när tidningen släpps! Du är så vansinnigt duktig=)

 5. comment number 5 by: admin

  Tack!

  Bilden ligger redan uppe om du inte upptäckt det ännu 🙂
  http://www.kristoferlonna.se/blogg/?p=1816

 6. comment number 6 by: Jessica

  Åå, det gick mig helt förbi!:D Fy fan najs det blev!=)