Days at work

Days at work

Porträtt i stress …

October 12th, 2010

I går var jag runt och tog ett gäng porträtt, det var bara tre stycken men det tog hela dagen! Som vanligt är det varierande miljöer man kastas in i, första stället jag var iväg på var CSNs kontor. Otroligt snyggt, luftiga fräcka miljöer! Här har jag varit flera gånger i olika sammanhang. Lättplåtat helt enkelt, oavsett om det är porträtt eller bara miljöbilder. Ett grymt rullande datorbord hittade jag också i form av en soptunna! Man tager vad man haver! Senare på dagen var jag ut till SCA Graphic i Ortviken, där skulle jag plåta en kille i ett server-rum, inte lika lätt 🙂 Dessutom var det en lååång promenad dit, och med tung kamerväska, stativväskan och en Pro7B så var det bara att bita ihop och traska på. Själva rummet var kanske max 20 kvadratmeter stort och ganska belamrat med, inte helt överraskande, just servrar. Men det blev bilder där också 😀

Nästa porträtt var på samma ställe men inne vid pappersmaskinen, cool miljö men olidligt ljud! Bara till att jobba snabbt!

Nu ska jag snart packa bilen full och sikta in mig på huvudstaden för en plåtning av bandet Plan Three i kväll, resesällskap har jag i form av Mange från Ninetone Nation. Mer om det senare!

Comments are closed.