Days at work

Days at work

Med gummistövlar i träsket …

September 10th, 2010

Igår plåtade jag Corroded igen. Vi gjorde två varianter, en ute på ”location” och en i studio. Jag har varit på många sköna ställen och fotograferat men aldrig i ett träsk, men ju krångligare det är desto roligare! Träsk och träsk … Det kanske inte kvalicerar in sig som värsta sydstatsträsket direkt, men den misstänkt sura och lite jolmiga doften fanns där i alla fall 🙂 Dagen till ära hade jag införskaffat mig ett par nya höga stövlar, tyvärr inte höga nog visade det sig senare.

Jag hade hjälp under kvällen av Mange Myt från Ninetone Nation och Frida som också tog alla bakombilder. Nåväl, väl framme vid platsen vi skulle fotografera på så var det till att rigga runt om och i vattnet. Det slutade med att jag hade kameran, datorn och en av blixtarna nerkörda i vattnet 😀 Funkade för övrigt utmärkt!
Vi klarade oss från att plurra i allihopa, ja förutom Bjarne som numera kan igenkännas på den doft som sitter impregnerad  i hans byxor! Titta nästa gång de spelar så ser ni att de övriga i bandet står en bit längre bort från honom 😉

Efter djungelsafarit så for vi till studion och körde några ganska rena och enkla bandbilder. Blev snyggt det också! Ibland kan man lätt fastna i att det ska vara så mycket runt omkring som ska lyfta bandet, just därför kan det vara snyggt att ibland bara skala av allt och bara visa bandet.

Återkommer när jag har något att visa från vår safari. Tja!

Comments are closed.