Days at work

Days at work

Full fart framåt!

June 3rd, 2010

Ojdå! Nu var det ett tag sedan jag bloggade! vet inte riktigt vad som hände, det bara rasade in jobb här inför sommaren. Kul! Men lite tid över till annat, som att blogga till exempel.

Jag har fått in jobb från flera nya håll, MittSverige Vatten, Sundsvall Energi, Bergsåkers Trav, GDM, Mittuniversitetet med flera, jättekul!

MittSverige vatten hjälpte jag dokumentera invigningen av nya biogasanläggningen i går, bilderna ska användas på webben och i olika tidskrifter. Min praktikant Clara var med och plåtade hon med. Tjusningen med mitt jobb är, som jag ofta nämner, att få komma ut på så otroligt många olika ställen. Jag hade ingen aning om hur det fungerar i en biogasanläggning, vilket jag har lite mer koll på nu 🙂

Idag var det meningen att jag skulle varit ute på Bergsåkers trav och plåtat actionbilder mitt inne i ett lopp! Idén hade jag för länge sedan och nu har den inplanterats i deras marknadsföringsplan tillsammans med POP Kommunikation. Tyvärr så skadade sig två av de hästar som skulle vara med så det blir att vänta tills onsdag nästa vecka. Jag hoppas jag kan få lite bakombilder från den fotograferingen, kan nog bli riktigt kul!

Igår kväll var ett gäng glada tjejer från Sax & Kam frisörer här i studion. Jag  fotograferar deras porträtt till annonser och hemsidan. Det är roligt att man satsar på riktigt bra bilder!

I morgon blir det bilder åt Mjälloms Tunnbröd och Mittuniversitetet, dock inte samtidigt!

Comments are closed.