Days at work

Days at work

Tidsoptimisten …

September 13th, 2008

Idag var en hektisk dag! Först iväg med barnen till skola och dagis, sedan ner till studion och rama alla bilderna (förstår inte varför jag inte gjort det tidigare …). Efter det var det dags att åka till cafét där jag skulle hänga.
Självklart hade jag inte ännu skruvat i ståltrådar i ramarna, så det var bara att sätta igång. Under tiden vi skruvade så kom jag på att eftersom jag nu kommer att vara borta ända fram till den 24:e september så är det bästa att gå och kolla intervallkameran innan helgen. Lunchdaten kändes lite väl ”tajt” när klockan var 11.45 och vi precis börjat hänga, dessutom skulle jag iväg och fotografera för Marvils cykelkatalog kl. 13.00 :).

Nåväl, nu sitter jag här i alla fall och har precis, fört över bilderna från idag, frilagt en bild åt en annan kund och satt alla grejer på laddning inför heldagsplåtningen i morgon. Ska följa ett bröllop från 08.00 till 21.00, men innan dess ska ungarna skjutsas till mormor och morfar 🙂

På söndag eftermiddag åker jag ner till Göteborg för att hålla workshop och föreläsning för Svenska Fotogruppen. Så innan dess måste jag se till att sätta ihop mitt bildspel klart.

Just nu längtar jag faktiskt till att jag sitter på planet till Spanien då man inte KAN göra någonting annat än att sitta i flygplansstolen och hänga med.

 

One Response to “Tidsoptimisten …”


  1. […] skrev fotosidan.se idag en liten blänkare om min pågående utställning, att de sedan valde en av mina bilder var kanske ännu roligare. Länk till artikeln […]