Days at work

Days at work

Elvis has left me …

maj 11th, 2010

Igår var Elvis här! Eller i alla fall en kille som var rätt lik Elvis 🙂 Henrik hette han och ville ha lite nya pressbilder. Eftersom han inte bara imiterar Elvis Presley utan även uppträder under eget ”namn” så gjorde vi både Elvisbilder och Henrikbilder. Ljussättningen var inte superavancerad, men det tog ett tag innan den satt till 100%. Ofta är det balansen mellan ringblixten och sidoljuset som måste sitta,  både i styrka och riktning.
Det blev en hel del exponeringar, och nu är bilderna på urval innan själva trixandet och fixandet börjar. Satt och skissade fram en Elvisbild för att se hur det kan se ut …

Letade lite efter hans hemsida, vilket jag gick bet på, men jag ramlade över ett klipp från Sikta mot Stjärnorna där han var med 😀

Idag har jag plåtat åt Sundsvall Energi. Det var en liten tjej på fyra år som var dagens modell. Bilderna ska vara till marknadsföring av Sundsvall Energis sponsring av värme till olika badanläggningar. Jag måste säga att hon gjorde ett kanonjobb, ofta brukar det vara lite trixigt att få så små barn att göra som man vill, men det gick över förväntan! Helst skulle man kanske ha varit utomhus men eftersom det skulle vara en badbild och det inte riktigt var badväder ute så valde vi att vara i studio och lägga in himlen efteråt.
Så på eftermiddagen på väg till ett kundmöte passade jag på att plåta lite blå himmel och moln. Nu kanske det inte i första hand är just moln vi ska ha, men himmel av olika slag är alltid bra att ha. Moln är ju supercoola!

Comments are closed.