Days at work

Days at work

Värsta sköna bonden!

maj 6th, 2010

Idag var jag och Mange ute i Sörfjollsta och plåtade en bonde. En störtskön bonde med värsta schyssta mustaschen, en sån man bara vill sitta och fika hos, alltså bonden inte mustaschen (vilket vi också gjorde 🙂 ).

Hur som helst så hittade vi ett jättefint läge för bilden bredvid hans ladugård, det var en åker med fin utsikt över sjön, skogen och med blå himmel. Jag bad honom backa upp traktorn i bakgrunden och sedan var det vara att sätta ljuset …
Tack gode gud för skarvsladdar, man kan aldrig ha tillräckligt helt enkelt! Min käre vän Mange hjälpte till att bära, komma med glada tillrop och körde i slutet nån slags gladdans tror jag. Det var antagligen den storslagna utsikten som fick både Mange och mig att komma in utsikts-koma!
Vår käre bonde stod och bara sken vid sin spade! Jag behövde inte säga åt honom något om att se glad ut eller liknande, han bara såg nöjd och härlig ut ”default” liksom!

Man kan lätt säga att det finns värre platser och väder att stå och fotografera på! Nästan olagligt vacker var det!
Efter lite hjälp med att packa ihop allt serverades det kaffe och kaka! En grym avslutning på en grym dag!

3 Responses to “Värsta sköna bonden!”

  1. comment number 1 by: Jocke

    Stört skön mustasch!!!

  2. comment number 2 by: admin

    Eller hur!

  3. comment number 3 by: Maria Persson

    Hur fint som helst vart ju resultatet, är så glad att Björn ställde upp å du är verkligen en superduktig fotograf!! En grym kombination vart det, kramar / Maria