Days at work

Days at work

Stockholm, fröken Sverige och Red Bull …

September 10th, 2008

Jag har precis kommit tillbaka från en tur ner till huvudstaden över dagen.

Jag har fotograferat några bilder på Annika Duckmark åt en kund. Hon vann fröken Sverige för några år sedan för de som inte visste det, nu när jag tänker efter så var det faktiskt 12 år sedan! 

Nåväl det spelades in en serie reklamfilmer i samma veva och jag kom ner precis när de började på att vara klara. Det kändes som om de hade riggat lampor i två veckor med tanke på antalet. Men film är ju film eller hur man nu brukar säga. Kändes lite fjuttigt när man sätter upp blixtarna efteråt, men bilderna blev kanon!
Det var ganska enkla och rena ansiktsbilder som skulle tas i diverse olika överdelar.  

Att börja dagen med att först plåta porträtt hemma i studion sedan kasta sig i bilen för att åka ner till Stockholm, jobba och sedan åka 38 mil hem igen är kanske inte världens bästa upplägg på en dag, men det är otroligt skönt att få kliva upp och gå och lägga sig i sin egen säng! Då kan det vara värt att måsta proppa i sig Red Bull, espresso, choklad och bilar för att hålla sig vaken.

Nu är det bäst man försöker varva ner efter allt koffein och ladda inför morgondagen. Då ska det fotograferas imagebilder för en cykelkatalog.

  

Comments are closed.