Days at work

Days at work

Not my cup of tea …

September 7th, 2008

Alla som känner mig vet att jag kanske inte är sportkillen nummer 1. Jag spelade iofs pingis i Klupp Framtiden vid 9 års ålder, men slutade efter att jag förlorat min första match. Även om man räknar in mina fantastiska insatser i pingisens värld så kan jag nog konstatera det är inte min grej helt enkelt.

Men plåta sport kan faktiskt vara kul! Jag har plåtat en hel del MTB Downhill och även snowboard, det är ganska tacksamma sporter att fotografera.

Men igår fotograferade jag hockey, en av mina kunder som äger arenan ville ha bilder från hallen full av publik, och vad passar bättre än sista dagen på SCA cupen!
Jag visste att Timrå var ett av lagen men jag fick fråga mannen framför mig i kön vilka de mötte. Han tittade lite konstigt på mig men sa till slut ”Sönsvall” med bred dialekt.
Man är glad att det inte var fråga om att följa matchen, för jag har noll koll! Jag vet vem Jonathan Hedström är, honom har jag plåtat två gånger åt olika kunder. Jag kunde koncentrera mig på att få med min kunds sponsorlogga på sargen med spelare framför, sedan publik förståss …

Det blev bra bilder ändå, men jag har ingen aning vilka som är på bilderna 🙂 Timrå hade vitt och Sundsvall blått, så långt kom jag i alla fall …

Kastar med en något ofixad bild så ni får se arenan i alla fall …

Comments are closed.