Days at work

Days at work

Fire’n ice …

January 31st, 2010

Ibland när jag fixar bilder kan man behöva lite olika ”delar”, det kan till exempel vara en måne, rök eller eld. Det finns självklart olika sätt att ordna det på, månen till vårt julkort ”byggde” jag själv i Photoshop.

Nu behöver jag eld till en bild,och det finns ju bara ett sätt 😀 ELDA!!!

Bakom mitt hus har vi en ganska stor eldgrop, så det var bara att ta på sig dunjackan, fylla eldgropen (som just nu är en snöhög 🙂 ) med gamla papperstidningar och annat brännbart och sätta sig beredd med kameran.
Det blev 129 exponeringar eld! Som en löjtnant under min extremt korta minitärtjänstgöring sa: Det finns inget bättre än att titta på eld, mycket bättre än TV, det är aldrig samma sak man tittar på!

Nu återstår bara att plåta av en tavelram till bilden ifråga, mer om det senare …

Imorgon blir det att hoppa upp med tuppen, 07.15 ska jag vara på Radio Guld som nån slags morgongäst. Senare på förmiddagen kommer MittHem för porträtt och sedan ska vi spendera eftermiddagen med att plåta promotionbilder till Joshua Nelson. Han är nån slags judisk gospelsångare av rang. Det ska bli roligt!

Vi ses!

One Response to “Fire’n ice …”


  1. […] jag så att rätt nyans kommer fram. Nu plockar jag in mina eldflammor som jag plåtat vid ett tidigare tillfälle, bara av ren “bra-att-ha”. Eldsflammorna gör jag grönblå genom Hue/Saturation och […]