Days at work

Days at work

SCA-kampanj …

juli 22nd, 2017

Under våren har jag tillsammans med Gullers Grupp plåtat en kampanj åt SCA och deras nya Graphocote papper. Kampanjen har rubriken ”It’s all in the details” och går worldwide i diverse kundtidningar. Jag har fotograferat olika situationer där detaljerna är väldigt viktiga. Otroligt roligt uppdrag och resultatet ser jättefint ut!

 

Permobil M5, ny kampanj …

juli 22nd, 2017

Permobil M5 är Permobils senaste produkt och inför lanseringen av den så for jag tillsammans med dem till Frankrike och plåtade samt filmade material inför släppet. Vi gjorde även två dagar i Sverige med samma stol. Förutom gåslever och trevligt sällskap så blev det ett besök på det coolaste caféet jag sett, så coolt att vi dagen efter bestämde oss för att filma & plåta där!

 

 

Corroded, omslag och videos …

juli 10th, 2017

Att jag plåtad en del åt hårdrocksbandet Corroded kanske en del har sett, och nu har jag även gjort layouten på deras senaste tre singlar samt senaste album, Defcon Zero! Jag har även haft ett finger med i deras nyligen släppta musikvideo ”Carry Me My Bones”, där jag filmat Jens i studio. Videon är redigerad av Philipp Schuster.
Jag har även filmat en ”unplugged” musikvideo från deras studioinspelning.

Illustrationen på omslaget till albumet har Thomas Lacke målat.