Days at work

Days at work

Öl istudion!

mars 24th, 2016

Plåtade ganska nyligen en ”gruppbild” med lokal öl för magasinet DSTN SVLL. Jag gjorde plåtningen i studion och hade dagen till ära lånat in några höbalar för att få lite sommar och bondgårdsstämning, tyckte det kunde passa! 🙂
För att få till någon slags hö-dammsdimma körde jag rökmaskinen in genom springorna på den gamla ladugårdsdörren, sedan fick jag springa runt och vifta för att röken skulle hamna på rätt ställe och inte framför alla flaskorna!

Tack och lov för PhaseOnes Capture Pilot vilket gör att man kan lösa ut kameran från mobilen och samtidigt se varje exponering där!

Fotokonst till nyöppning av Invito

mars 18th, 2016

I totalrenoveringen av restaurang Invito så bad de mig att ta fram någon slags fotokonst som skulle sitta på väggarna. Måtten var ganska specifika, ca 70 x 250 cm!! Eftersom de har flera originalmålningar av konstnären Bengt Lindström i restaurangen och jag har dokumenterat hans gamla ateljé så tänkte jag att man skulle kunna göra något från det!
Så resultatet blev fem uppförstorade detaljer från det projektet, som sedan printades på gigantiska akrylglasskivor. Jag kallar de för ”Echoes of a Master”.

Har ni vägarna förbi Invito så titta gärna in!

Kampanj för Servanet

mars 17th, 2016

Nyligen gjorde jag en plåtning tillsammans med reklambyrån Accidens för Servanet. Det var två kampanjbilder för deras fibernät. Bilderna togs i en lägenhet där det skulle visas hur mycket grejer vi egentligen använder som är uppkopplade.
Ljusättningen var lite ”tricky” i det relativt lilla rummet, ena blixten fick stå ute på balkongen och slå in genom fönstret!

Omslag för Caroline Af Ugglas

mars 10th, 2016

Nu den 22 april släpps Caroline Af Ugglas nya album ”Nåväl”. Jag plåtade omslaget i vintras i garaget under Hotell Radisson Blu i Frösundavik.