Days at work

Days at work

Porträtt i djupa skogen

september 27th, 2015

Var ut i skogen häromdagen för att ta ett porträtt till ett projekt som ska visa kontrasten mellan storstad & landsbygd. Hade egentligen tänkt att plåta på ett ställe jag sett ut men på väg dit stannade jag till på ett annat ställe som jag tänkte kunde funka och som dessutom var betydligt närmare en väg. Det visade sig att det stället var perfekt!
Släpade dit grejerna, riggade och började testplåta på mig själv. Efter en halvtimme kom min modell för dagen och vi kunde köra igång. Bilderna blev kanon, precis som jag tänkt! Nu återstår lite fix med bilden innan leverans!

Eget projekt på G …

september 25th, 2015

Har precis börjat med ett eget projekt faktiskt! Tänkte att det var dags nu! Har dock inte satt någon deadline än, men det behövs nog annars tar det aldrig slut! 😀 Det är en serie porträtt som jag kommer att ta. Mer kring själva projektet i sig längre fram!

Men i måndags togs i alla fall den första bilden i serien! Först ut var Christer Fjellman, kanske mer känd som Fjellis! En fantastiskt härlig man som man kan sitta timmar och prata med. Platsen som jag valt var utanför hans ”andra hem” Fotografiska! Vad passade bättre än att han hade morgonrock på sig!

Stort tack till Patricia/Agent Franke som stod för bakombilderna!

Föreläsning 20:e oktober

september 16th, 2015

Jag kommer att visa bilder och snacka lite om mitt arbete på Folkuniversitetet den 20:e oktober och om det skulle vara någon som är intresserad av att komma och se/lyssna så finns det länk här under, anmälan/biljetter kostar 100 kr.
Folkuniversitetet i Stockholm har något som de kallar ”Tre fotografer berättar” och förutom mig så kommer Daniel Roos (17/11) och Kamilla Kraczkow (29/9).

Anmälan Tre fotografer berättar

Alcazar till slut …

september 16th, 2015

Har haft lite strul med bloggen ett tag, men nu tror jag att jag fått till det! Ska uppdatera den framöver men det får vara så länge!
Har tänkt lägga upp den färdiga bilden från Alcazars fotografering men det har dröjt pga strulet med bloggen, men nu funkar det så här är den! Hoppas den gillas! 🙂

Birsta City höst!

september 15th, 2015

Tiden går fort! Tyckte det var alldeles nyss vi plåtade vår/sommar-kampanjen åt Birsta City, men nu var det redan dags för höst/vinter! Temat var en jättestor galge som modellerna skulle vara i och kring på alla bilder. Det var inte helt lätt att få galgen och modellerna rätt, Creative Director Andreas passade på att ta en kaffepaus i jättegalgen! Men det gick ganska bra till slut. Vi tog sammanlagt fyra olika bilder i galgen, en par bild och tre enskilda. Samtidigt som jag plåtade så spelades det också in reklamfilm på samma tema.
Som alltid så hade vi sjukt roligt och bilderna blev kanon!