Days at work

Days at work

Soreption

december 31st, 2014

Ja, vad ska man säga, ju hårdare musik desto trevligare killar 😀 Plåtade stenhårda bandet Soreption på annandagen och som alla andra gånger jag plåtat dem så var det askul! De behövde två nya varianter av bilder till framtida användning. Tog lite olika look och uppställning. När allt var klart och det sedan kom till den obligatoriska gruppbilden med mig så slappnade alla av och var sig själva för en liten stund 😉

ABase i studion

december 30th, 2014

Nyligen signade Ninetone Records popkonstellationen ABase, som gör covers på Ace of Base-låtar. Till det så behövdes nya press- och omslagsbilder! Så under en lång dag plåtade vi grupp- och singelbilder i en mängd olika varianter!
Alla medlemmar plåtades i grupp och var för sig, i fyra olika klädvarianter vilket resulterade i en hel del bilder 🙂

På uppdrag åt BOX Whisky

december 2nd, 2014

Tidigt en morgon förra veckan åkte jag och Sweetpop’s AD Mattias upp mot Box Whisky destilleri för att plåta lite vinterbilder till deras hemsida. Under dagen passade vi även på att plåta lite produkter och en introbild till deras ”julshop”. Känslan skulle vara färgat av det kalla och kyliga klimatet här uppe i norr och värmen ska komma inifrån destilleriet. Jag tycker vi fick fram den känslan bra!