Days at work

Days at work

Kött & hockey …

augusti 25th, 2014

Igår plåtade jag till en kokbok, som en hockeyklubb ska ge ut! Kokboken ska säljas till förmån för klubben. Det är klart man ställer upp på en sån grej! Speciellt när jag nästan fick göra vad jag ville! Temat var den vassa eggen, och vad passade bättre i skridskosammanhang än att använda en skena som kniv!
Maria, från Frosting Reklambyrå, var projektledare och hade fixat allt vi planerat! Kockkläder, ett restaurangkök och en massa mat! Vi fick möblera om och flytta grejer som vi ville där, och det gjorde vi! 🙂 Vi ställde dit kastruller, tog bort fula förpackningar och lyfte ner hyllor! Efter ca en timmes roddande kunde vi börja plåta!
Bilderna blev kanon och modellen för dagen, som för övrigt är ordförande i klubben, skötte sig galant!

Desaiha

augusti 22nd, 2014

Keios Entertainment är ett nytt skivbolag som YOHIO ligger bakom. Deras första släpp blir med gruppen Desaiha. Jag plåtade deras pressbilder i studion strax innan sommaren.

Round Table, sista måltiden

augusti 20th, 2014

Förra veckan var jag iväg för att plåta Round Tables riksstyrelse. Att ta en bild av en styrelse utan att det blir lite stelt kan vara lite tricky ibland. Inte heller vill man kalasa till det alldeles för mycket. Jag körde en ”Sista Måltiden”-variant som gruppbild. Tycker det är lite kul att det händer lite saker i bilden som att de diskuterar och inte bara sitter rätt upp och ner.

Stort tack för bakombilderna till alla som bidrog! …