Days at work

Days at work

DJs

augusti 28th, 2013

I måndags fotograferade jag VHS. Det är två tjejer som är DJs som nu blivit upplockade av Ninetone och därför skulle nya pressbilder fram illa kvickt! Vi plåtade på Stadshuset, i ett av rummen bakom spegelsalen. Som alltid är det väggar och hörn i vägen när man ska ljussätta men det löste sig till slut. Vi tog fem olika varianter och jag har fixat de första två nu …

Permobils barnkalas!

augusti 28th, 2013

Så här blev bilden till Permobil som jag plåtade för nån vecka sedan, hoppas ni gillar den! 🙂

Ny skärm beställd

augusti 23rd, 2013

Efter många års velande om vilken skärm jag ska uppgradera till blev det äntligen bestämt! Det blev en Eizo CX270 27”!

Så förhoppningsvis sitter jag med den skärmen redan nästa vecka!

Utställning i september!

augusti 20th, 2013

Den 6-8:e september har jag utställning på Galleri Versalen i Sundsvall. Har ni vägarna förbi som kom gärna förbi!
Vernissage kl. 15.00 6/9

Läs mer här!

Bilar och grejer …

augusti 20th, 2013

Förra veckan plåtade jag en bild åt Skodas kundtidning. De hade sett en bild jag tagit tidigare och ville ha något liknande. Så det blev att packa sina grejer och dra ut igen.
De hade kontaktat en familj som skulle vara modeller för dagen, med sig hade de sin Skoda och en massa grejer som vi skulle ha i och runt bilen.

Jag hade hittat en ganska fint ställe vid havet där vi ställde upp bilen, sedan var det bara att rigga och, kanske framförallt, packa in grejer och barn i bilen!

Permobil på kalas!

augusti 19th, 2013

Permobilbilderna jag gjort hittills har varit otroligt roliga att plåta! Så också denna gång. Temat för bilden vi gjorde nu var svenskt sommarkalas, så det var tårtor, bullar, chokladbollar och självklart barn på plats ute vid havet där vi skulle plåta.
Vädret var verkligen med oss och solen sken för fulla muggar. Vi hade två modeller i Permobil-stolar för dagen, så efter vi tagit kalasbilden så passade vi även på att ta en mer traditionell bild nere på stranden.

Som vanligt hade jag sjukt roligt under hela fotograferingen och nu återstår ”bara” fixandet av bilden 😉