Days at work

Days at work

Bilhandlare över grillen!

juni 21st, 2013

Har plåtat en ny bild åt Bilhallen via deras reklambyrå Accidens. Stefan, deras återkommande ”maskot”, skulle stå och grilla framför en rad bilar. Byrån hade i förväg rekat plats så det var bara att åka dit och börja rigga. Jag fick ställa in allt på byråns AD Jimmy först eftersom Stefan gled in först när allt var klart (som den rockstjärna han är 🙂 )Solen sken och nån skugga fanns inte i närheten, så det beprövade knepet ”ligga-under-jackan-och-titta-på-datorn” kom väl till hands när Jimmy skulle hålla koll på vad som plåtades 😀

Det var lite pyssel med reflektionerna i bilarna, men jag plåtade bilarna var för sig efteråt så det var ganska lätt att ta bort det efteråt.

Jag har snart gjort den klar också, bråttom som vanligt, men lägger först upp den när den är helt klar.

Permobil igen

juni 7th, 2013

Permobil har jag gjort ganska mycket jobb åt och i tisdags var jag ut till dem igen för att ta fler verksamhetsbilder. Vi var på den avdelningen där de anpassar stolarna efter användaren som beställt dem, riktigt coolt ställe! Modellerna, för utom deras stolar :), var självklart olika personer som arbetar där.

Jag ljussatte relativt enkelt eftersom dessa bilder ska se ganska naturliga ut. Så det fick bli ett huvudljus som blandades med det befintliga och så ett motljus för att få dem att ”ploppa” ut lite ur bakgrunden. Vi gjorde fem bilder och nu återstår lite fix bara innan jag kan leverera dem!

Jag på ryska!

juni 6th, 2013

Hittade en artikel om mig och hur jag fotograferar på en rysk sida 😀 Mycket av informationen är nog hämtad från Profotos artikel, men roligt att se att den spillt över lite i ryssland 🙂 Nu vet jag i alla fall hur mitt namn stavas på ryska!

Länk till artikeln (på ryska)

Kampanj för Bolagsverket

juni 5th, 2013

Förra veckan började jag fotografera till en kampanj för Bolagsverket och deras E-tjänster. Jag fotograferade två personer på deras huvudkontor och ska nu fortsätta med sex bilder till på olika ställen. Bland annat blir det en liten turné ner till Lund, Landskrona och Halmstad nästa vecka.

Stockholm Photography Week 2013

juni 2nd, 2013

Ska precis packa ihop och åka hem efter en fantastisk långhelg på Fotografiska! Jag har varit med på deras Commercial Portfolio Review, vilket i stort sett är som speed dating fast med reviewers från olika ställen i världen. Det var allt från den som var Director of Photography på Interview Magazine i New York till Creative Directors på olika svenska och internationella byråer. I fredags kväll var det Open Portfolio Night där alla som ville fick stå och visa upp sin portfolio för alla deltagare och andra som var intresserade, det var också väldigt kul. Många som kom fram och tittade och gillade vad jag gjort!

Det har varit otroligt kul! Av den feedback jag fick på min portfolio så känns det som om jag är på rätt spår! 🙂