Days at work

Days at work

Soreption, grus och sand

maj 29th, 2013

Igår plåtade jag nya bilder åt Soreption. Jag hade letat upp ett riktigt schyst ställe med hur mycket coola miljöer som helst! Vi plåtade tre olika bilder, den första vid en betongtipp, den andra vid nåt slags asfaltslager och den sista i ett stenbrott. Om man är rädd att smutsa ner sig och sina prylar då ska man nog inte välja denna ”location” 😀 Det blev en rejäl rengöring av allt när jag var klar!
Det var lite bökigt att ljussätta, framförallt på grund av all bråte som låg där, men den gick också utmärkt att lägga lamphuvuden på när man ville ha lite lägre ljus!

Eftersom det var en hel del arbete runt omkring så blev det till att ha varseljackan på 😉

Nu ska det sorteras och väljas bilder innan jag får sätta mig i Photoshop med dem!

Vårdkläder i studion

maj 23rd, 2013

Idag har jag plåtat kläder hela dagen i studion. Det är ett företag som heter Mittplagg som behövde nya bilder. Vi gjorde dem lite annorlunda mot vad de gjort förut. Alla modeller hoppade på en liten studsmatta på bilderna, så att man kan se hur lätt de är att röra sig i! Det var en hel del kläder som skulle plåtas, på på modell och docka (produktbilder), hann även med en del rekvisitabilder som ska läggas in sedan!
Vi har haft otroligt roligt hela dagen, var länge sedan jag skrattade så! 😀 Alla modeller gjorde ett kanonjobb, inte helt lätt att stå en hel dag hoppandes! Ett stort tak till Malin för stor hjälp med sminket!

Nu återstår urval och fix med bilderna!

Tavlor på plats hos Prosharp!

maj 21st, 2013

Fick precis denna bild från Prosharp. Det är fyra ramade 70 x 100 cm tavlor av mina bilder som nu sitter på deras kontor! Tjusigt värre! 🙂 Printade och ramade av Procenter i Stockholm!

YOHIOs dokumentär på SVTplay

maj 2nd, 2013

SVT Play har gjort en dokumentär om YOHIO (som jag har plåtat ett antal gånger). Och om man kollar in avsnitt 3 i serien så kan man se en annan rätt snygg kille 😉

http://www.svtplay.se/yohio