Days at work

Days at work

Birsta City Magasin vinter 2012

oktober 30th, 2012

Jaha då var det liksom vinter och snart jul igen! Och som vanligt så var det dags för ännu en omslagsplåtning för Birsta City Magasin. De tidigare åren har vi kört dit en lastbil med riktig snö eftersom vi plåtat i oktober innan den riktiga har kommit. Men i år hade vi idén att vara inne hos tomten i stället!
Vi hittade ett jättefint ställe uppe på Norra Berget. Jag hade skrapat ihop en massa gammal rekvisita och när vi kom in i stugan fanns det lika mycket till 😀 Vi höll på ett bra tag och flyttade runt grejer för att allt skulle bli som vi ville. De andra vinteromslagen har som sagts alltid tagits ute i oktober så värmen inne i stugan var tacksam.
Malte, vår jultomte för dagen, gjorde ett utmärkt jobb! Så efter lite regisserande och fotograferande så var första bilden klar! Jultomten fick stressa vidare medan vi fortsatte med nästa bild, tomtens ytterdörr!
Resultatet blev jättebra, så inom kort ska jag posta de färdiga bilderna. tidningen ska bara komma ut först 😀 Tusen tack till Elina från Birsta City som tog bakom-bilderna!

LAJV på G

oktober 26th, 2012

Varit ganska mycket ett tag nu, har lite bloggande att ta igen. Men så länge så postar jag en bit av nästa LAJVs omslag! 🙂

Bilder på mässa

oktober 12th, 2012

Under RehaCare 2012, en stor mässa i Düsseldorf, har Permobil använt de bilder jag gjort åt dem i sin monter! Alltid roligt att se bilderna i stoooort format 🙂

Rabih i studion

oktober 4th, 2012

Idag har jag plåtat promobilder på Rabih Jaber inför hans kommande skivsläpp mm. Ni kanske minns honom från TV4s Idol 2009! Grym kille med en ännu grymmare röst! Ska bli spännande att få visa de färdiga bilderna, han rockar framför kameran!
Passade även på att ta några bilder på hans producent Jocke. Bilden nedan är inte en av bilderna till dem 😉

Dragons Basketball 2012/2013

oktober 2nd, 2012

Inför basketsäsongen var det dags för nya bilder till Sundsvall Dragons, de regerande svenska mästarna. Bilderna ska användas i annonser, affischer och webb. Förra säsongens bilder kan ni se och läsa om här, här och här. I år har vi gjort helt svart/vita bilder med lite matchkänsla i. Först ut var en bild på åldermannen och nyproduktionen i laget!