Days at work

Days at work

LAJV-omslaget, augustinumret

juli 27th, 2012

Så här blev bilderna till LAJV Magazine! Hoppas att ni gillar dem!

Rock med LAJV

juli 26th, 2012

Nu i sommar är det ganska lugnt med jobb, vilket är skönt med tanke på att jag har semester 🙂 Men några inhopp gör jag nu och då och så även nu i veckan när det var dags för ännu ett omslag för LAJV Magazine!

Porträttet i detta nummer var Tjacka, arrangören av den stora konsertfesten i augusti där bland annat Bryan Adams och Kent ska uppträda. Han var också den som startade Gatufesten för 25 år sedan. Man kan lugnt säga att han vet hur man arrangerar festivaler 🙂

Idén jag hade var att plåta honom som en hårdrockare från 80-talet i sin loge, jag var lite inspirerad av musikalen Rock of Ages som jag såg i New York och London.
Vi byggde upp en liten rockloge på rockklubben Pipeline och hade lånat in diverse boots, hattar, skärp mm mm. Vi hade till och med ordnat fram två groupies 😀
Tjacka var otroligt lätt att fotografera, ofta märks det om en person är säker i sig själv. De har oftast lättare att släppa loss!

Bilderna blev kanon! Jag postar dem inom kort!

Gigapixelbild!

juli 25th, 2012

Under Gatufesten så gjorde jag tillsammans med Sweet Williams en gigapixelbild under Sean Paul’s konsert. Bilden togs med hjälp av en Nikon D800 monterad på en Gigapan Epic Pro kamerarobot som sedan tog 105 exponeringar. Alla dessa bilder sattes sedan ihop och skapade bilden över publikhavet. Hela grejen är att man sedan kan gå in och leta upp sig själv och tagga sig och sina kompisar i bilden!

http://gatufesten.se/thetag/

Vi gjorde en test under Takidas konsert kvällen innan, den kan ni se här: http://gigapan.com/gigapans/109019

ps ett stort tack till Olle Melkerhed som lyckades ta en bild av mig under konserten 🙂