Days at work

Days at work

Banderollen uppe …

september 30th, 2011

Nu sitter den 10m meter långa banderollen med min bild för GIF Sundsvall uppe! Maffigt att se bilden så stor!
Det kommer antagligen annonser med denna bild också, men då ser den lite annorlunda ut 😉

Välkommen till den mörka sidan av basket …

september 28th, 2011

Igår tog vi första bilden till Dragons nya kampanj inför säsong 2011/2012. Det här årets bilder kommer att vara mycket mörkare och mer ”evil” än tidigare. Däremot kommer nog lite av superhjältetemat gå igen, vi får se hur det blir 😉

I alla fall så är den första bilden nu klar och kommer att gå i deras nästa annons. Bilden föreställer en ganska farlig Dino Gregory, som är ny i laget för denna säsong. Vi tog även en annan bild på Dino som kommer att gå i samma stil som resterande bilder, men det får ni se då!
Rent tekniskt var denna bild ganska kul att göra eftersom den till stor del gjordes (nästan) helt i CaptureOne med hjälp av bl.a. masker. Funktionen som jag först var skeptisk till att ha i en råfilshanterare kan jag inte leva utan idag!

Hoppas att ni gillar denna!

Mer fotboll, nu i rosa!

september 24th, 2011

Bilderna jag tog för GIF Sundsvall används nu för resterande hemmamatcher, sist var det dalahästen och nu män i rosa 🙂 En bild till kommer inför sista hemmamatchen, men mer om den då!

Så nu får ni hålla till godo med denna!

Första affischen för GIF …

september 19th, 2011

Japp, då var den första bilden till Giffarnas annonser och affischer klar och tryckt. För form och idé står Jocke Karlsson på POP Kommunikation. Fler kommer, men då med lite spelare! 🙂

Fotboll i studion …

september 10th, 2011

Idag har jag plåtat bilder åt GIF Sundsvall på uppdrag av POP Kommunikation. Det är inför kvarstående matcher och Giffarnas väg mot Allsvenskan. Första annonsen ska iväg inom kort så jag postar självklart den så fort den är klar!

Jag måste säga att det var väldigt roligt, flera bilder togs på och faktiskt av spelarna själva. Om jag säger som så att just de bilderna kanske inte kommer att hamna i första urvalet för rumsrena annonser, men kul var det 😀

Så här blev omslaget …

september 2nd, 2011

Japp, i dagarna borde tidningen finnas att plocka upp runt om i stan, passande nog har filmen Jägarna 2, som Kim är med i, premiär samma dag tidningen kommer 🙂

Hoppas att ni gillar dem!

På jakt efter ett omslag

september 2nd, 2011

Förra veckan plåtade vi omslaget till ännu ett LAJV Magazine. Denna gång var det bioaktuelle Kim Tjernström, som spelar i Jägarna 2 som har premiär här nu i dagarna.
Idéen jag hade var att, inte helt oväntat, spinna lite på jägartemat 🙂 Men inte tråkig älgjakt utan lite mer engelsk adlig jakt à la tweed!
Så jakten på kläder, uppstoppade djur, djurkranium, vapen och diverse andra attiraljer satte igång!
platsen vi hade hittat var Smedjans krog i Matfors, ett riktigt perfekt ställe att bygga upp ett jaktrum i! 😀

Efter några timmars riggande och letande efter mer rekvisita så kom Kim och ganska snabbt bytte om till Sir Kim 😉 Det är alltid otroligt roligt att plåta en skådis! Speciellt när man som jag ofta vill att de ska agera ganska mycket på bild! Här var det bara att säga att han skulle vara sur, arg, frenetiskt rengörande eller skrikandes och han bara växlade mellan de olika uttrycken! Tror inte jag har en enda ruta från fotograferingen som är lik någon annan!

Fotograferingen gick kanon och tack vare fantastisk hjälp från Madde och Marianne som fanns på plats så gick det som på räls!