Days at work

Days at work

Full fart mot sommaren!

juni 27th, 2011

Hej hopp vilken fart det blev i juni! Nu har jag sista (förhoppningsvis) veckan innan semestern och det är inte många minuter över!

Den sista tiden har varit kanonkul, mycket jobb och roliga grejer som hänt! I förra veckan plåtade jag ett väldigt roligt jobb åt tidningen LAJV, vad det var skriver jag i helgen. Det var sjukt kul i alla fall och det blev grymt!

Under det uppdraget var dessutom Hansa från Goecker uppe och försökte övertyga mig att byta kamerasystem, eller nästan i alla fall. Samma kamera (Hasselblad) men med deras eget bakstycke (jag har idag PhasOne). Modellen jag testade var Hasselblad H4D-60, en grym kamera med en upplösning på 60 miljoner pixlar.
Måste säga att testet var över förväntan! Både kameran och deras programvara Phocus rockade. Jag som är helt CaptureOne-frälst, hade inte speciellt höga förväntningar, men Phocus funkade klockrent!

Mer om både fotograferingen och kameran i inlägget om LAJV-plåtningen!

Mange Hellberg o Co …

juni 10th, 2011

För ett tag sedan plåtade jag Mange Hellberg med band, om det kan ni läsa här. Idag är det officiella släppet på nya singeln! Alltid roligt att få se bilderna man tagit hamna i sitt rätta forum på nåt sätt. Jag ser dem under så lång tid bara på min skärm, men det blir liksom något mer när de används som de ska så att säga!

Bilar i luften …

juni 8th, 2011

Idag har jag plåtat hela dagen i studion. det är nya bilder till bilvaruhuset Careta. De har kört liknande bilder tidigare men nu är det en lite annan twist på dem. Hur som helst så är det i alla fall fyra bilstolar och en ratt 🙂 Sedan självklart människor i också 😀 Idén är lite att visa de som använder bilarna och inte bara en massa blanka fordon.
Det var en massa härliga människor som kom förbi studion, Både Andreas från reklambyrån Sweet Williams och Sandra från Bilbolaget, som är slutkunden, kämpade hårt med diverse jackor, skidor, uppblåsbara båtar och fotbollar! Slutresultatet ser kanon ut och nu återstår bara en hel del efterbearbetning innan bilderna kan användas!
Jag är ganska stolt över mina fantastiska små lådor jag i all hast byggde för att stolarna skulle komma upp en bit, värsta Timell!! 😀