Days at work

Days at work

Konsulter och eld, igen …

januari 31st, 2011

Idag var vi iväg och tog den sista bilden, just nu i alla fall, till GDM. Vi har plåtat en hel rad referenskunder och idag en av deras egna konsulter. Bilden tog vi på HL-Display där han satt just nu.
Jag hittade nån slags robot som bakgrund, inte för att man direkt ser vad det är 🙂 men det blev en bra bakgrund …

Såg att Dragons nya annons var ute nu med min bild på Liam Rush som Flamman. Jag har skrivit det många gånger förut men det är lika roligt att se bilderna i sitt rätta sammanhang, med texter osv .. Blev riktigt bra tycker jag!

I morgon år det dags för bland annat studiofotograferingar för IN-gallerina. Vad det blir, det får ni se! 😀

Tandvärk?

januari 28th, 2011

Två tandläkare är en privatklinik där jag plåtat en hel del. I går var vi där för nya bilder …
En tanke som slog mig när jag riggade var ”fick vi verkligen plats att plåta här sist?” , men jo det fick vi och så även denna gång!

Eftersom det inte är så långt att man tar bilen dit så gick vi, ordet ”pirra” flashade framför mina ögon ett antal gånger medan jag släpade all utrustning genom stan … Jag fattar inte varför jag aldrig kommer mig för att köpa en!? Så enkelt men det blir aldrig av!! Så nu måste jag verkligen se till att äntligen införskaffa en liten bärhjälp på hjul!

Tack o lov så var Helin med och både bar och tog nån liten bild åt mig …

kallt ute, varmt inne …

januari 27th, 2011

Igår var vi ut till Birsta City och plåtade vinterexteriörer. Sjukt kallt var det! Men solen sken som aldrig förr. Så här på vintern när solen skiner så påminns man om hur kort solen är uppe när den väl är det! Skuggorna var 50 meter långa när vi var klara (solen stod lågt …)

En mycket trevlig nyhet är att Helin är tillbaka! Så nu är det ordning och reda på torpet! Med andra ord så kan jag skriva ”vi” utan att ha fått storhetsvansinne 🙂

Förhoppningsvis betyder det att bloggen får lite nytt liv i form av mer bilder …

Nu ska jag måla fonden efter diverse spackling!

Superheros!

januari 27th, 2011

Nu har jag gjort klart fyra av totalt sex Dragonsbilder. De används bl.a. i annonser och affischer inför matcher. Det har gått ganska bra för Sundsvall Dragons som just nu leder basketligan och hade tills häromdagen 13 raka segrar!

Det är lite av superhjältetema över bilderna, vi har IceMan, The Flame, Superman & GadgetMan. Kvar är The Giant och Flash! Hoppas att bli klar med dem inom kort.

Backa …

januari 2nd, 2011

Jaha, tiden går liksom …

Julen har varit och nu är det lite vakuum innan nyårshelgen är över. Har några jobb denna vecka också, bl.a. ska vi försöka hinna klart bilderna till Sundsvalls Kommuns nya webbplats. Vi får se hur vädret vill. Just nu sitter jag och lyssnar till droppandet från taket eftersom det rinner in vatten från taket i studion!! Ingen katastrof, det hände förra vintern också så inget står i stottvinkeln för vattnet.

Har precis satt igång sista backupen på den nyaste bildservern. Trots att den är ganska ny så blir det en hel del data på den ganska fort! 1.6TB klart …