Days at work

Days at work

Silver, visningar och SVT …

oktober 12th, 2008

Häromdagen blev en kampanj jag fotograferat för tilldelad silver vid Svenska Designprisets gala i Stockholm. Det var faktiskt ett jätteroligt jobb.
Det var för en ryggklinik, och ADn hade idén att vi skulle fotografera olika ryggar. Sagt och gjort så samlade vi ihop ett gäng olika ryggar. Det var dansare, hockeyspelare, en nyförlöst mamma m.fl.
Alltid roligt med lite uppskattning!

Just nu är det ganska mycket som kretsar kring husförsäljningen för mig, lite svårt att fokusera på andra saker. På torsdag är det visning och vi får väl hoppas att finanskrisen inte skrämt iväg alla intressenter 🙂
Det lustiga är att jag tror aldrig huset har varit så tillfixat förrän just nu. Varenda list, fönster & dörr har målats och fixats. Allt man dragit på tidigare har vi nu fixat, lagom tills man ska sälja 🙂
I fredags hände nåt lustigt. MittNytt/SVT ringde och frågade om de fick komma och filma lite i vårt hus och samtidigt intervjua mig kring husförsäljning! Snacka om gratisreklam! Självklart var det ett inslag om just hur läget är just nu, men försäljningen av villor har faktiskt t.o.m. ökat här i Västernorrland. Den som lever får se, och vill ni se inslaget så är det här
För er som inte sett huset på Hemnet så titta här:
HUSET PÅ HEMNET (eftersom huset är sålt finns det ej på Hemnet längre)

Nu ska jag åka och köpa presenter för dottern ska iväg på kalas! 

Bussar & hus …

oktober 3rd, 2008

Den här veckan har varit ganska körig. Jag håller på att sälja mitt hus, eller rättare sagt jag ska sälja mitt hus. Innan man kommer till själva säljandet så ska man liksom ”ut på marknaden”. Mäklare eller inte har varit den stora frågan. Efter det blev det vilken mäklare som var knäckfrågan!

Nu har vi i alla fall hittat en riktigt bra, hoppas jag. Det känns väldigt bra i alla fall och första känslan brukar i de flesta fall visa sig vara rätt hela vägen.

Jobbmässigt har det varit en hel del småjobb. Flera porträtt och lite prylar, blixtlås för att vara exakt,  började veckan med för att avslutas nu idag med en mindre kampanj för ett bussbolag. Det var tre ganska ”tajta” porträtt som sedan ska skäras strax ovanför näsan i tryck. Bilderna kommer att användas i annonser och sedan kommer även bussarna att ”stripas” med bilden bak.

Dessutom skrev fotosidan.se idag en liten blänkare om min pågående utställning, att de sedan valde en av mina bilder var kanske ännu roligare. Länk till artikeln här. 

Bilderna är från plåtningen idag, ja, inte huset då förstås 🙂

Nu är det helg och nästa vecka kommer huset nedan ut till försäljning! Kom o köp!